simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
10 dakikada götürdüler.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 gün geç olsa da yapacağını yaptı...:36_1_13:
Yorum
-
bu tip senetler öyledir. 2 haftadır listemizde yer alan bir senetti. tahta sığ olduğu için istedikleri gibi at koşturuyorlar. Önemli olan sabretmek...Kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10 dakikada götürdüler.
Yorum
-
darısı escom un başına üstad.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 gün geç olsa da yapacağını yaptı...:36_1_13:
[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
-
simurg hocam alka yorumu alabilirmiyim 1.36 dan girdik sıkışık bir pozisyonu var 1.42 ilk hedef ama nazmı yapıyor sizce hocam nedir?rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanko , güzelleşmeye başladı dünkü hareketle. 2.74 ler alım için uygun.ve nihayet sanko günü geldi....:36_3_2:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlistemizdeki sanko yine güzel duruyor.
Yorum
-
Yorum
-
-
MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Almışmıydın
Simurg kardeş bir günde kendin al artık.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlara aldırmıştım...

Bagfaş sana ders olmamış anladığım kadarıyla 
Bu arada benim niye haberim olmadı?:a5: :36_1_13:
Yorum
-
Benim olduda ne oldu:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg kardeş bir günde kendin al artık.
Bagfaş sana ders olmamış anladığım kadarıyla 
Bu arada benim niye haberim olmadı?:a5: :36_1_13:
Yorum
-
Simurg üstad söylerse vardır bir bildiği. Uygulamak lazım.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim olduda ne oldu:36_1_13:
Hisse de ben çıkacam diye bağırmış teknik olarak. 2,64 dönüşü üç günlük bir hazırlık yapmış. Nasıl oldu da gözden kaçırdık.:36_1_13:
Yorum
Yorum