ucak 1.57 direncini kırdı. bunun altına sarkmadığı sürece 1.68 i deneyebilir.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
0.77 direnci yukarı kırılmadığı sürece buralarda oyalanacak. 0.69 destek.seyyah69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad tukaş hakkında torum alabilirmiyim? saygılar
Yorum
-
senetlerin yukarı hareketlerinde açığa satışlar artıyor. alım düşünenler rüzgara kapılmasın.
Yorum
-
Yorumlar için bu akşam vakit ayıracağım. bu arada listemizi de bir değerlendirmiş olurum.
Yorum
-
lvural80´isimli üyeden Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
15:57 : ***DYHOL*** Dogan Yayin Holding A.S. ile ilgili olarak Lone Pine Capital LLC nden gelen yazi asagiya cikarilmistir. Lone Pine Capital LLC tarafindan
***DYHOL*** Dogan Yayin Holding A.S. ile ilgili olarak Lone Pine Capital LLC nden gelen yazi asagiya cikarilmistir. Lone Pine Capital LLC tarafindan yonetilmekte olan Lone Balsam L.P., Lone Cypress Ltd, Lone Kauri Ltd, Lone Sequoia, L.P., Lone Spruce, L.P., Lone Dragon Pine LP, Lone Himalayan Pine Master Fund Ltd., 11 Haziran 2008 tarihinde Dogan Yayin Holding A.S. de sahip olduklari hisselerden 1,433,208 adedini 1,8716 YTL ortalama fiyat uzerinden satmistir. ***DYHOL***
bu nedemek hisse dahada düşecek mi demek acaba
Yorum
-
Sayın Simurg,
Ben borsa işlerinden anlamam ama burada üstadları okur ve değerlendiririm. ky olarak biraz sizlerin verdiği bilgiler biraz da sabırla zarar etmedim ve eğleniyorum kazanıyorum da. bunun için sizlere teşekkür ederim.
Sitemizin bir eksiği var. Ben Mühendisi çok önceden başka yerlerde takip eder ve ona ara ara para giriş çıkışlarını sorardım. sayesinde çok yüklü girdiğim PETKİM de önümü görebildiğim için %50 kazandım hiç unutmam.
Sitemizde sanırım yetkili kişilerdensin. Kimsenin yorum olarak sormayacağı, ancak takip edeceklerine emin olduğum para giriş çıkışı ve işlem hacmi değişikliklerine ait bir topic açar mısınız. Buraya eminim veri girişi yapacak arkadaşlar olacaktır. Ya da bu işten anlayanlar bir zahmet girerlerse ky ya faydası olacaktrı.
Sitede böyle topic var ise ve ben görmeden böyl bir talepte bulunmuşsam affınıza sığınırım.Teşekkür ederimGelecek de bir gün gelecek!
Yorum
-
simurg hocam,ecyapta uzun süren bir düşüşün ardından bugün iyi bir yükselişle kapadı ama işlem hacmi sanırım biraz düşük kaldı,ne dersin kısa vade hedefler nereler,3.04en girdik ben beklemeyi düşünüyorum zararına çıkmak istemiyorum,ay sonuna doğru bir hareket bekliyorum,siz neler dersiniz,iyi akşamlarrüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
ARAGON BENDE VANETÇİLERDENİM.SENCE YARIN NASIL BİR SEYİR İZLERARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad Acaba VANET hakkında orta vadede düşünceleriniz nelerdir? Saygılar
Yorum
-
usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterARAGON BENDE VANETÇİLERDENİM.SENCE YARIN NASIL BİR SEYİR İZLERarkaşdaşlar bağışlayın. Matrıks veri sıkıntısından dün akşam detaylı yorumlar yapamadım.usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Simurg Acaba Vanet In Teknik Göstergesi Nasil.bugün Saat 4.30 Dan Sonra Büyük Bir Düşüş Yaşadi.yarin Nasil Bir Seyir Izler.bu Hisseden Zarar Ettim Genelde.ne Yapmami önerirsiniz..
Van et de 3.80 desteği kuvvetli bir destek buralardan tepki glemsi gerekir. Eğer kırarlarsa 3.52 ye sarkabilir.
Yorum
-
2.88 hacimli kırılmalı ki bir yerlere gitsin bu senet.Kıramazlarsa yön aşağı. İzlyelim.volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam,ecyapta uzun süren bir düşüşün ardından bugün iyi bir yükselişle kapadı ama işlem hacmi sanırım biraz düşük kaldı,ne dersin kısa vade hedefler nereler,3.04en girdik ben beklemeyi düşünüyorum zararına çıkmak istemiyorum,ay sonuna doğru bir hareket bekliyorum,siz neler dersiniz,iyi akşamlar
Yorum
Yorum