Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ytl bazında öyle görünüyor. Umarım bu dönüş toparlanma için fırsat olur ...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
bak bak yorum gerilerde kalmış :36_1_13:tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBANVT 2,60-2,70 arası alımlarda kazandırabilir gibime geldi... böyle bir ortamda "alım" kelimesi kullanabiliyorum, ne güzel
Yorum
-
50 haftalık ortalamasından döndü... güzel bir alım yeriydi...can81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn tractact alkım detay verebilirmisin?Saygılar
günlük macd döndü, stoch döndü... 8,10 desteği, 9,05 direnci var...
tabi bunlar benim yorumlarım... herkesin yorumu kendine ;)
Yorum
-
İlgi ve alakan için sagolasın.Saygılar bol kazançlar.tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster50 haftalık ortalamasından döndü... güzel bir alım yeriydi...
günlük macd döndü, stoch döndü... 8,10 desteği, 9,05 direnci var...
tabi bunlar benim yorumlarım... herkesin yorumu kendine ;)
Yorum
-
yazdığımda 3,16 idi... bir anda 3,28 oldu... keyborsa sitesi mi yüklendi kağıda nedirtractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTATKS 3,08 ve 3,14 destekleri var... bunların üstünde kaldığı sürece güzel yerlere gelecek gibi duruyor...
Yorum
-
boşuna üstad demiyoruz sana. Bir köşe açalım diyorum , ikna edemedik bir türlü...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazdığımda 3,16 idi... bir anda 3,28 oldu... keyborsa sitesi mi yüklendi kağıda nedir
Yorum
-
-
köşe açarsak, köşede otururum öyle biblo gibi... böyle çalışıyorum baksimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboşuna üstad demiyoruz sana. Bir köşe açalım diyorum , ikna edemedik bir türlü...
Yorum
-
FMZIP-TKSYO TAVAN KAPADI.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15.dk grafikte tekniği güzel duran senetler
ALKIM-DENTA-DGZTE-EGGUB-GLYHO-IBTYO-FFKRL-FMZIP-GARAN-HAZNDR-İHEVA-KARTN-PRKAB-PEGYO-TCELL-TKSYO-VKFRS-YKSGR-YYGYO-YKBNK
Yorum

Yorum