Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
alikim de dün mal topladı. izlenmedi vanette maden sektöründeki projleri ile beklenti oluştu. etyat spekülatip olarak çok yükseldi ve operasyon sonlandırıldı. epey bir süre iflah olacağını sanmam. gübfb ise 48.50 desteğinin altına hacimli sarkarsa stoplos kullanılmalı.
hocam nereye gidiyoruz bitirdiler valla.... yakında imkb diye birşey kalmayacak heralde sizce bu kapatma davası gerçekleşmeden gelen hazırlık tepkisimi? yoksa ozamandamı çakılacak endeks ben şahsen birinci seçeneğin etkisi diyorum sizce nasıl?
hocam VKFYT bayağı düştü düşüş nerelerde sonlanabilir
bu hissedeki beklentiniz tamamiyle bitti mi hisse hakkındaki son düşünceleriniz nedir acaba tşk.
beklentimiz bitti mi derken hedefe ulaşıldıysa ve stop değerinin altına indiyse beklenti kalmamış sayılır. hissedeki düşüş bana normal gelmiyor ama aklıma gelen şey spekülatörün kredi yüzünden sıkıntıya düşüp aracı kurumlarında bu alacağı karşısında malları satışa koyması olabilir.bir de zaten 1.00 seviyelerinden yükselen bir sentti bunu gözardı edemeyiz. şu haliyle bile maliyetlenmek risklidir.
Yüksek kredili pozisyonu olan spekülatörler batma tehlikesiyle karşı karşıya. çok tabanlı senetler ortaya çıkarsa şaşırmam. Allah herkesin yardımcısı olsun...
beklentimiz bitti mi derken hedefe ulaşıldıysa ve stop değerinin altına indiyse beklenti kalmamış sayılır. hissedeki düşüş bana normal gelmiyor ama aklıma gelen şey spekülatörün kredi yüzünden sıkıntıya düşüp aracı kurumlarında bu alacağı karşısında malları satışa koyması olabilir.bir de zaten 1.00 seviyelerinden yükselen bir sentti bunu gözardı edemeyiz. şu haliyle bile maliyetlenmek risklidir.
Yorum