syn simurg ımkb deki yazıda maksimum lot miktarı değişen hisseler diyo ne demek mesela gubrf 2,500 lot diyo
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Tekniği oldukça güzel duruyor. Özelleştirme takvimide işlemeye başladı. Enerji hisseleri bu süreçte payını alacaktır. Al ya da sat gibi tavsiyelerde bulunmuyorum. Gördüklerimi yazmaya çalışıyorum. Beğendiyseniz kararı da siz vereceksiniz. bOl kazançlar.zekican9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdegerli hocam yarin ayene girmeyi düşünüyorum ne dersiniz grafiği inceledim yanıtınız için şimdiden teşekkür ederim
Yorum
-
teknik vs. bişey söylemek çok zor. Spek in keyfine kalmış. Bu seneti bilen ve taşıyan riski göze alarak girmiştir muhtemelen. 1.29 tabanından döner mi bilmem ama dönmezse de bu senette yön aşağı . nerde duracağını spek ancak spek bilir.saydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Simurg
şu Etyat Denilen Hisse Hakkinda Yorumlariniz Nedir Ayrica Hektaş Ve Konya çimento Son Durmlari Nasilduruyor Grafik Ne Der Teşekkürler.
Yorum
-
0.99 u hacimli kırmadıkça yukarı dönmez. 0.88 desteği var. bu seviyelere ineceğini tahmin ediyorum.burası da kırılırsa stoplos kullanmalı.betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam bu VAKKO'ya ne oluyor, bakar mısınız lütfen? Stoploss mu yapalım, yoksa sabırla bekleyelim mi? Maliyet 1.02
Yorum
-
Sağolun hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.99 u hacimli kırmadıkça yukarı dönmez. 0.88 desteği var. bu seviyelere ineceğini tahmin ediyorum.burası da kırılırsa stoplos kullanmalı.
Yorum
-
pişmanlık topiği değil bizim topik...;)jurnaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSlm Ark Akyazili Arkadaşimiz Dün Fenisi önermişti 1.65 Almayi önermişti Almadima Pişmanim Yaaaa
Yorum

Yorum