selam ustad eggubre yorumu alabılırmıyım...
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
satış olayı var. nasıl sonuçlanır bilemiyorum. şirket bol zarar açıklayan bir şirket. fazla güvenmeden izleyebilirsiniz.POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad TBORG için bi öneriniz var mı? teşkrlr
Yorum
-
-
Sn Simurg
Gübfb 45.00 Geldikten Sonra Biraz Toparlayip 49.00 Fiyattan Kapatti Acaba 59.50 Ile 45.00 Arasi Yaklaşik % 32 Geri Verdiktan Sonra Nasil Yön çizer Ayrica Son Dakika Bayagi Alim Geldi Sürekli Izledim Destek Ve Dirençleri Ne Yönde Bilgi Verirmisiniz Teşekkürler Ayrica önereceginiz Hisseler Nelerdir Kolay Gelsin Teşekkür Ederim.
Yorum
-
51.50 üzerine atarsa kendini iyi olacak. altta 47.40 desteği var.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Simurg
Gübfb 45.00 Geldikten Sonra Biraz Toparlayip 49.00 Fiyattan Kapatti Acaba 59.50 Ile 45.00 Arasi Yaklaşik % 32 Geri Verdiktan Sonra Nasil Yön çizer Ayrica Son Dakika Bayagi Alim Geldi Sürekli Izledim Destek Ve Dirençleri Ne Yönde Bilgi Verirmisiniz Teşekkürler Ayrica önereceginiz Hisseler Nelerdir Kolay Gelsin Teşekkür Ederim.
Yorum
-
Teknik güzelleşmiş dediğiniz gibi. Yakındır çıkış hareketi.;)tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteransgr macd sıfır çizgisinde tutundu ve dönüş sinyali verdi... ayrıca 50 günlük 100 günlüğü kesmek üzere... stoch da döndü... bakalım nasıl yansıyacak...
Yorum
-
simurg hocam ecyapta nereye kadar bekletelim elimizde 3.04 maliyet,burdan vermek istemiyorum birde çok olumlu haber geliyor ama bir türlü yükleşie geçemiyor,ne yapıyorlar böyle
önerilerini bekliyoruz hocam,tşk ederim
rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
ecyap yorumunu dün yaptım sanırım.volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam ecyapta nereye kadar bekletelim elimizde 3.04 maliyet,burdan vermek istemiyorum birde çok olumlu haber geliyor ama bir türlü yükleşie geçemiyor,ne yapıyorlar böyle
önerilerini bekliyoruz hocam,tşk ederim
Yorum
-
tamam şimdi gördüm hocam 2.94 kıramadığı sürece 2.70e kadar gevşer demişssiniz.sanırım oraya kadar gevşeyecek ondan sonra ne olur hocam ordan bir tepki beklermisiniz,zararın neresinden dönsek karmı dersiniz yoksa elinizde tutun bir süre sonra tepki verebilir gibi teknikte bir yorum yapabilirmisin hocam,tşk ederim tekraRrüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Sanko , güzelleşmeye başladı dünkü hareketle. 2.74 ler alım için uygun.
Yorum
-
endekse rağmen iyi gidiyor. 2.18 stop yapılarak tutulmalı. yeni alımlar riskli.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Fenis
Yorum

Yorum