vkfyt için tebrikler simurg..
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTekniği iyi olup bu hafta takip edeceğim senetlerden bazıları:
altin-bakab-banvit-boluc-cmbtn-clebi-emnis-fonfk-migrs-mzbyo-vestel-vesbe-vkfrs-vkfyt-yksgr-ykgyo-zorenInanin ben de tam bunu yazacaktim. umarim devami gelir.. Tebrikler SIMURG ÜSTADDDD...marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervkfyt için tebrikler simurg..Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
-
Yorum
-
maşaallahı var hocamızın Allah yolunu açık etsin inşaallahapruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterInanin ben de tam bunu yazacaktim. umarim devami gelir.. Tebrikler SIMURG üstad...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervkfyt için tebrikler simurg..apruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterInanin ben de tam bunu yazacaktim. umarim devami gelir.. Tebrikler SIMURG ÜSTADDDD...BORSAKURDU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersımurg hocam harıkasın yıne hedef 12 den vuruldu vkft ucuyor
duranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirde düşenin dostu olmaz derler bu söz bu forumda geçersiz hende kanıtlı sen kralsın üstatTeşekkür ederim dostlar. Kazancınız bereketli ve daim olsun.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaşaallahı var hocamızın Allah yolunu açık etsin inşaallah
Yorum
-
İşlem hacmi düşük derken ne beklediğinize bağlı. Tahtanın seyirine göre oldukça iyi. 1.82 lerin hacimli geçilmesi oldukça iyi oldu. Bundan sonra seri tavanlar gelir mi derseniz onu izleyip göreceğiz. Ben açıkcası daha istikrarlı ve sindirerek gidip 1.75 centi zorlamasını bekliyorum. 1.75 civarlarındaki tahtadaki hareketler yön belirleyici olacak çünkü. Her zman söylüyorum yine tekar edeyim kısa karlar gözetenler kendileri stoploslarını belirlemeli. Şu haliyle 1.82 hacimli aşağı kırılmadıkça yoluna devam eder. Bol kazançlar.güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam vkfyt muhteşem. bundan sonrası nasıl olur?
birde işlem hacmi düşük gibi bir önemi varmı yada ne anlama geliyor?
Yorum
-
teşekküler.ykgyo listemde var zaten. istikrarlı gididiyor bence.glysymrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg vkfyt için çok çok tşkkürler ayrıca ykgyo için düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim tşkkrler.herkeze bol bol kazançlarr...
Yorum
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
-
Ben teşekkür ederim.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKutero, abicim, hoşgeldin, grafik için teşekkürler.
Kısa bir ara yoktum.
Bu grafiği "Dikkat çeken hisseler" bölümüne yollayacaktım ama, sanırım oraya giremiyorum..
1.87 zorlu yerdi ama kırıyor orayıda..
1,92/11965
1,93/5644 satıcı var.
1.92 ye yığıyorlar malı..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
Yakından bakış..1.seans sonu..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
Yorum