kısa vade içinde kar ettiğimiz selec i listemizden çıkarıp yerine kartn hissesini 94 ytlden listemize dahil ediyoruz. satış için ilk hedefimiz 125 ytl.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
bugün şeker piliç 2.16 direncinde dolaşmaya başladı. Kısa zaman da kıracaktır. CELHA bugün hareketli bir senas izledik.Altarnatif yatırımın işlemleri tuhaftı. Listemizde tutup tutmayacağımıza yarınki hareketlerini gözden geçirip karar vereceğim.
Yorum
-
3.08 den aldığım link de listemize girdi hayırlısı olsun bakalım. Celhada hala bir sesizlik var. Tutmaya devam ....Desa da yeniden yukarı trendimiz başladı.
Yorum
-
slm simurg CELHA VE GRGYO hakında önerinizi öğrene bilirmiyim?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar elimden geldiği kadar bu bölümde sizlere grafik, takas ve hisse anlizlerinde bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Yorum
-
Celha Listemdeki en uyuz hisse. Anlamakta zorlandığım ve çözmeye çalıştığım agresif işlemler var. hisse. 6.95 direncinini kıramıyor. daha doğrusu kırdırmıyorlar.Dün Altarnatif yatırım 200.000 lot üzerinde işlem yaptı.hayifuban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm simurg CELHA VE GRGYO hakında önerinizi öğrene bilirmiyim?
yüksek maliyetle aldığını zararına verdi. Ama hissede hala pozisyonum var ve bekliyorum. GRGYO incelediğim zaman yazarım. Bol kazançlar.
Yorum
-
Linkte yüzde 20 ile karımı realize ettim. Piyasa malum bu kadar şimdilik yeter yolu açık olsun
Yorum
-
bir tavan daha gördü helal olsun ne diyelim.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLinkte yüzde 20 ile karımı realize ettim. Piyasa malum bu kadar şimdilik yeter yolu açık olsun
Yorum
-
Bir buçuk hafta daha sabretmek lazımmış. Demekki neymiş sabır , sabır . sabır....:( Darısı dnzyo nun başına ...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar , listemizde yer alan atlas kısa vadede istediğim sonucu vermediği için listemden çıkarıyorum. Yerine 1.40 dan dnzyo' u alıyorum. Teknik analizini zaman bulunca eklemeye çalışacağım.
Yorum
-
Evet, beklenti bitmedi henüz.AO1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg üstad , Karton ile ilgili beklentiniz devam ediyor mu ?
Yorum
-
[quote=simurg;4104]Celha Listemdeki en uyuz hisse. Anlamakta zorlandığım ve çözmeye çalıştığım agresif işlemler var. hisse. 6.95 direncinini kıramıyor. daha doğrusu kırdırmıyorlar.Dün Altarnatif yatırım 200.000 lot üzerinde işlem yaptı.quote]
Altarnatif yine aynı hareketlere devam ediyor ....
Yorum
-
120 dk.mates Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg üstad karsan hisse senedi için önümüzdeki hafta beklentin nedir bilgi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler...

haftalık usd

12o dk. grafiğe göre kısa vade bir düzeltme görünümü var. Rsı-CCI-STCH cuma günü alımlarıyla yukarıya dönsede diğer indikatörler düzeltmenin bittiğini teyit etmiyor.Kısaca alımların yetersiz kaldığını söyleyebilirim. 3.18 hacimli olrak geçilmesiyle yukarı hareket yeniden başlayacaktır.
Haftalık usd grafiğimize baktığımızda 2.cent aşağı kırılmadığı müddetçe yükseliş trendi devam edecektir. Yalnız 2.5 centte kuvvetli bir direnç var. 2006 nın başında zorlamış fakat kırmamış. Geçtiğimiz hafta yine 2.5 cent zorlandı fakat geçilemedi.Ardından düzeltme gelmesei gayet normal. orta vade içinde 2.5 centi geçmeye caışacaktır büyük ihtimalle. 2.5 cent kırılırsa 3.5 cent direnci gelecektir.Orta vade ve uzun vade için sinyaller olumlu.
Yorum
-
Değerli dostlar, bir hatırlatmakta bulunmak istiyorum. Günlük bazda "Yarın hareketli olabilecek hisseler" bölümünde sadece günlük baz da tahminler yapıyorum. Bazan başarılı tespitlerimiz olduğu gibi başarısız tespitlerimizde olabiliyor. Benim gibi küçük yatırımcı dostların günlük senetlerden ziyade orta ve uzun vade hisse senedinde pozisyon açmaları mantıklıdır.Sabreden mutlaka kazanacaktır. Küçük yatırımcı dostlarımın, hislerine kapılmadan mantıklarını ve prensiplerini kullanarak uzun vadeli sabırlı yatırımcı olmasını istiyorum. Herkese bol kazançlar.
Yorum
-
Link 1.20 dk. da destek noktası olan 3.10 seviyelerinde tutundu. yarın bu seviyenin üstünde alımlar gelmeye başlarsa yukarıya doğur devan eder düşüncesindeyim. Trakya cam -şişe cam ve tksyo haftalık al verenler listemizdeydi bugün yukarı yönlü harekete devam ettiler . Tskyo 2. seansta düzeltme yapmaya başladı . Çok pirimli olduğu için pozisyon almadan önce düzeltmenin bittiğinden emin olmakta fayda var. Endeks aşağıda olmasına rağmen hisslerimizin performansı bizi sevindirdi. Herkese bol kazançlar.
Yorum
Yorum