DESA daki düzeltmeyi fırsat bilip değerlendirebilirsiniz. Maliyet için 1.15 uygundur.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Umarım alabilmişsinizdir.1.16 dan ben aktif aldım.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDESA daki düzeltmeyi fırsat bilip değerlendirebilirsiniz. Maliyet için 1.15 uygundur.
Yorum
-
Mutlu yükselmeye devam edebilir ama ben zirvede iken mal almam. küçük yatırımcı dostlarıma da tavsiye etemem. Piyasada ucuz kağıt mı yok .. . Kısaca mutlu, mutlu etmeye devam edebilir ama riskliTREND Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg; mutlu hakkında fikirlerinizi alabilir miyiz.
Yorum
-
teşekkürler sayın simurg.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMutlu yükselmeye devam edebilir ama ben zirvede iken mal almam. küçük yatırımcı dostlarıma da tavsiye etemem. Piyasada ucuz kağıt mı yok .. . Kısaca mutlu, mutlu etmeye devam edebilir ama riskli
yazdıklarım alım satım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
-
bugün şeker piliçlerimi birazını vermek zorunda kaldım desa uğruna. Hayırlısı bakalım...
Yorum
-
Aslında bir çok arkadaşıma 2-3 ay önceden 94-99 aralığından aldırımıştım. Birçoğu sabretmeyip sattmıştı. Bunda şirketten gelen bilonçoların etkisi olmuştu. Sürekli zarar açıklayan bir şirket. Fakat 93 lü seviyelerde dip oluşturdu. Takaslarını ekledim sürekli mal topladılar piyasadan. Bir süre taşımayı düşünüyorum. Tabi şeker piliçe geri dönmezsemTimur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdesa ya bakıyorum da (sadece fiyat olarak) aklımda hep 0.95-1-1.05 gibi değerleri kalmış oyuzden çekiniyorum ama sanırım grafikler öyle demiyor anlaşıldığı kadarıyla
Yorum
-
keşke site daha önce açılsaydı ya:(simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAslında bir çok arkadaşıma 2-3 ay önceden 94-99 aralığından aldırımıştım. Birçoğu sabretmeyip sattmıştı. Bunda şirketten gelen bilonçoların etkisi olmuştu. Sürekli zarar açıklayan bir şirket. Fakat 93 lü seviyelerde dip oluşturdu. Takaslarını ekledim sürekli mal topladılar piyasadan. Bir süre taşımayı düşünüyorum. Tabi şeker piliçe geri dönmezsem
Yorum
-
Aldığımız fiyata geri düştü. Uzun vadeciler için bir sıkıntı olmaz. Ben tutmaya devam edeceğim.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDESA daki düzeltmeyi fırsat bilip değerlendirebilirsiniz. Maliyet için 1.15 uygundur.
Yorum
-
sekfın bugünden itibaren listemize girmiştir. hayırlı olsun.
Yorum
-
1.000 Seviyeleri dip seviyesi idi. 3 aydır takibimde olan bir senet. Bu alımlarla eski zirvelerine doğru yol alabilir. Orta vade de iyi kar getirisi olcaktır.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersekfın bugünden itibaren listemize girmiştir. hayırlı olsun.
Yorum
-
şeker piliç deki arkadaşlar kısa vade yatırım yaptılar ise karlarını bu seviyeden realize edebilirler. Uzun vadeciler ise taşımaya devam edebilir..
Yorum
-
Ustad Seferfini Uzun Suredir Soyluyordun Sanirim Cikisi Basladi
Takasina Baktigimizdada Saglam Duruyor Nereye Kadar Gidebilir
Satis Noktasi Nedir Birde Grafik Eklerseniz Sevinirim..
Yorum
Yorum