Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
2004 ün 9. ayında başlayan düşüş trendi ve düzeltmesi sonlanmak üzere. Aylık usd grafiğinde dikkatimi çeken 2007 den itibaren alımlar arttığı ve macd grafiğinin yukarıya dönmeye başladığıdır. Özellikle son bilançolarında zarardan kara geçtiğini de gördüm. Ayrıca geçen sene Bursada açılan fabrikanın henüz hissede yansımaları görülmedi. Uzun vadeci arkadaşların fortföylerine katabilecekleri bir hisse senedi. Bol kazançlar.
Yorum
-
-
-4 ile mert gıda dikkatinizi çekecektir. 2.16 dan bugün fortföyümüze dahil ettik. Bfren i 170 den dahil ettik. Bu senetlerde pirim kaybımız şimdilik sözkonusu değil.Buradaki senetlerimiz orta ve uzun vade için seçilmiştir. Kısa vade de kar edenler karlarını realize edebilirler. Şeker piliç biliyorsunuz listemdeydi. Düzeltme yaptığı için portföyümden çıkardım. Uzun vadeciler taşımaya devam etsin. Önümüzde ki hafta için listeye tekrar alabilirim.
Yorum
-
ben teşekkür ederim. Listeniz kabarık diyenler. var. İsterseniz azaltırım. ama uygun olanı siz seçin istedim.Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu kadar zahmeti çekip de burada bunları yayınlama inceliğini gösterdiğiniz için teşekkürler hocam..
hayde uşaklar kafdağınaa, Simurga
Yorum
-
Yorum
-
2.25 leri görmesine rağmen kağıtta baskı kurarak kağıdı düşürdüler. En kötü ihtimalle 2.00 gösterirler. Uzn vade hedefi ben ce devam ediyor. Elinde olanlar taşımaya devam edebilir.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşeker Piliçte Bugün Yeniden Pozisyon Alinabilir. 2.20- 2.22
Yorum
-
Bugün bizi sevindiren feniş ( %10 )ve serve (%5) oldu. Üzen ise bugün 2.20 den listeme tekrar aldığım şeker piliç. Banvite uydu sanırım
Yorum
-
FENİS DEKİ, KISA VADECİ ARKADAŞLAR KARLARINI 4.50 VE ÜZERİNDE REALİZE EDEBİRLER. bOL KAZANÇLAR.
Yorum
-
Şeker piliç de 2.25 direnciyle karşılaştık. Hisse 2. seans yine kırmayı deneyebilir. 10 dk. da 2.17 desteği var. Aşağı kırılması halinde bir süre beklemek zorunda kalacağız.
Yorum
-
bugün de listemizdeki 3 hissemiz feniş ,haznedar ve serve yükselen ilk 5 arasında. Şeker piliç 2.25 kıramadı. Geri dönüşlerde 2. 17 stoplos kısa vadeciler için. Uzun vadede problem yok.
Yorum
-
Arkadaşlar , listemizde yer alan atlas kısa vadede istediğim sonucu vermediği için listemden çıkarıyorum. Yerine 1.40 dan dnzyo' u alıyorum. Teknik analizini zaman bulunca eklemeye çalışacağım.
Yorum
-
45.000 in altı tehlikeli arkadaşlar. Kısa vade pozisyonlarını gözden geçirin.Ona göre karar verin.
Yorum

Yorum