simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
iyi akşamlar , iyi tatiller dostlar.delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese iyi akşamlar ve hayırlı tatiller.
Yorum
-
sayın simurg gsdho.ve maalt hakında görüşbelirtirmisiniz.''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
6 günlük h.o; 22 ve 14 günlük h.ortlamayı yukarı kesiyor.hacimli alımlar gelirse hızlı bir yükseliş görebiliriz.kısa vade :destek:51.00 direnç :52.50-54.00delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simurg hocam;FENER'in destek ve dirençleri nedir acaba?Emeğiniz için teşekkürler.
Yorum
-
Mavilim hocam bu konuda yeterince doyurucu bilgiler verdi, diye düşünüyorum..sazanolma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam ben goldtrf'den bu hafta ne beklediğini soracaktım.
Yorum
-
gsdho: senette düzeltme devam ediyor. 0.56 desteği hacimli kırılmadıkça tut konumunda.mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg gsdho.ve maalt hakında görüşbelirtirmisiniz.
maalt: turizm sektörü hareketlendi. Bu durumdan nasiplenecek diye düşünüyorum. 9.00 direncini hacimle geçerse önü açılır...Tut konumunda
Yorum
Yorum