general72 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
3.86 üstünde hacimli alımlar gelmeden bir yükseliş dalgasından söz edilemez. 3.78 üstünde taban yapma çalışması var.Şimdilik tut konumunda...
-
bucim: 5.35 direncini kırdı. bu seviye üstünde tutunması halinde 5.70- 5.90 kısa dirençlerini zorlayacaklardır.
Yorum
-
geçen hafta, mesut hocamın topikte dikkat çektiğim CEYLN da sığ hareketlerle birlikte haftalık indikatörler güzelleşti. 1.11 bb direncini test edecekler gibi..
Yorum
-
MZBYO: 0.74 direncine gelmiş. Bu direnç hacimle geçilirse sentte yükseliş hız kazanacaktır...
Yorum
-
-
tavana gidiyor...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbucim: 5.35 direncini kırdı. bu seviye üstünde tutunması halinde 5.70- 5.90 kısa dirençlerini zorlayacaklardır.
Yorum
-
hocam siz ceylanı yazdığınızda 72 -76 bandındaydı..ben 68 den almıştım,o zamnlAr saTmayı düşünüyordum..ama siz yazınca tuttum..teşekkürler..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçen hafta, mesut hocamın topikte dikkat çektiğim ceyln da sığ hareketlerle birlikte haftalık indikatörler güzelleşti. 1.11 bb direncini test edecekler gibi..
Yorum
-
Elinde olanlara hayırlı uğurlu olsun.... Senet tavan....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçen hafta, mesut hocamın topikte dikkat çektiğim CEYLN da sığ hareketlerle birlikte haftalık indikatörler güzelleşti. 1.11 bb direncini test edecekler gibi..
Yorum
-
üstadım deva yı inceledim geçen ve 3,52 den aldım. hisse benim analizime göre 4,21 drencini geçebilirse yolu açık gibi gözüküyor. Senin yorumlarınıda alabilirmiyim.
Yorum
Yorum