Herkese iyi geceler;Bugün bol kazançlar...
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
herkese bol kazançlar,simurg hocam bu yeni istihdam paketinin sence etkileceği alanlar ve hisseler hangileri olabilir gözlemlerinle?rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Bugün 1.20 kapadı. 1.26-1.29 ve 1.42 dirençlerini hacim hareketleriyle izlemeli 1.42 direncinden düzeltme gelme olaslığı mevcut. bu direnç hacimli geçilirse 1.65 hedef direnci olacaktır.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster26-05-2009, 10:11
0.92 lerden beri izlediğim akipd de 1.07 hacimle geçilirse yada üstünde tutunmayı başarırsa yeni bir trend başlayacaktır. Grafikler daha sonra....
Yorum
-
usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam prkte hakkında görüşlerinizi almam mümkün mü?Nükleer santral işinin olacağı hakkında duyumlar var.Teşekkür ederim.
Senette düzeltme var. Trendde bir bozulma söz konusu değil.2.54 desteği kırılırsa stop yapılabilir.Bu destek kırılmadıkça senet tut konumunda...
Yorum
-
günlük indikatörlerde bir zayıflama var. Düzeltme gelme olasılığı var...3.80 desteği hacimli kırılırsa stop uygulanmalı. 4.00 üstünde kapanışlar yapmadığı sürece yeni bir yükseliş dalgası gelmeyecektir.tolgacomert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım deva yı inceledim geçen ve 3,52 den aldım. hisse benim analizime göre 4,21 drencini geçebilirse yolu açık gibi gözüküyor. Senin yorumlarınıda alabilirmiyim.
Yorum
-
Piliçlere geçtiğimiz cuma günü dikkat çekmiştim. Yeni bir yükseliş dalgası başladı... stop seviyesi dikkate alınarak tutulabilir...spek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm banvıt hakkında yorum almam mumkunmu tesekkur eder
calısmalarınızda basarılar dılerım
Yorum
-
0.62 desteği hacimli kırılırsa stop yapılmalı . Bu destek üstünde tutunması halinde ise senet taşınabilir...muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg hocam YYGYO hakındaki öngörüleriniz nedir?
müsait bi anınızda yorumlarsanız sevinirim
Yorum
-
hocam koza yorumu rica edebilir miyim bugün 2.82yi gördü kaptırmadım ama endişe var doğal olarak öncelikle bu düzeltme hareketi mi ve nreye kadar sarkabilir 2.80 stoploss du en son...
şimdiden teşekkür ederim hocam...'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Önceden ne yazdıysam hala geçerli koza için....mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam koza yorumu rica edebilir miyim bugün 2.82yi gördü kaptırmadım ama endişe var doğal olarak öncelikle bu düzeltme hareketi mi ve nreye kadar sarkabilir 2.80 stoploss du en son...
şimdiden teşekkür ederim hocam...
2.68 önemli bir destek bu destek hacimli kırılmadığı sürece sorun olmaz, senette...
Yorum
-
4.16 desteği kırırılırsa stop uygulanbilir. Senet tut konumunda...dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad ereğli diye başının etini yiyom biliyom ama deli eti beni bu kağıt yaa nolcak böyle bilmiyom ki işlemi düştükce düşüyo gele gele nerelere geldi napmak lazım anlamadım sen ne dersin meraktayım teşekkiür ederim şimdiden
Yorum
Yorum