hiram Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
7.80 seviyesi üstündeki alımlar ve olsaı kapanışlar senet için olumlu olacacaktır.
-
AHHH BE HOCAM BUNLARDAN BEN HİÇ BİŞİİİ ANLAMIYOMKİsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
) BWENDEDE BAKIP EREĞLİYE Bİ YORUM GTİREBİLİEYİM ÜZGÜNÜM EĞER SİZ BİRAZ AÇARSANIZ EREĞLİYİ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
Yorum
-
3.60 altı stop olmalı demişiz.Bu seviye altı negatif demişiz.....3.60 üstünde tutunmadan senette bişey bekmeyin demşiz.... Valla bundan ötesi açıkça al-sat önerisine girer ki bu da benim işim değil. Kanunen de yasak zaten.dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAHHH BE HOCAM BUNLARDAN BEN HİÇ BİŞİİİ ANLAMIYOMKİ
) BWENDEDE BAKIP EREĞLİYE Bİ YORUM GTİREBİLİEYİM ÜZGÜNÜM EĞER SİZ BİRAZ AÇARSANIZ EREĞLİYİ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
Yorum
-
-
sayın simurg hocam vermiş oldugunuz grafikteki xu30 daki 19720 degeri nedir,o nerden hasıl oldu?cent degerimidir??tamam anladım grafik üstünde varmış zaten..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Dikkatiniz için teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar dolar bazında garfik incelemelerime gelişi güzel bakıyorlar. Halbuki teknik analizde öğrendiğim en önemli şeylerden biri de gerek hisse değeri gerek endeks değerlerinin dolar ya da euro cinsinden global değerini hesaplamak olmuştur. Uzun vadeli trendlerde bu bakış tarzının çok başarılı sonuçlar doğurduğunu da gördüm. Dow. a neden dolar bazında baktığımı merak ediyorsunuz. Bunun kısa cevabı şudur. Dow'un değeri bizdeki kur fiyatına göre gerçek değeri nedir ? sorusunun cevabını bulmak içindir. Bu tarz bakışın önemini dow. için çizdiğim 4422 usd dipli grafiğimi hatrlarsanız. dow'un dip noktası olarak 4410 usd seviyesini görmüştü. Çok az bir yanılma payı ile bunu tespit etmiştik. Kısaca hisse senetlerinin ve endekslerin gerçek ederini bulmak için usd/euro cinsinden bakmaya özen gösteriyorum. İmkb grafiklerinde dolar cinsinden rakamları kapanış kur fiyatına göre çarparlarsa ytl cinsinden destek ve dirençleri herkes hesaplayabilir.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg hocam vermiş oldugunuz grafikteki xu30 daki 19720 degeri nedir,o nerden hasıl oldu?cent degerimidir??tamam anladım grafik üstünde varmış zaten..Last edited by simurg; 02 Şubat 2009, 23:30.
Yorum
-
Arkaşadaşlar, bu haftadan itibaren ağırlıklı olarak vob yazacağım. seans içinde. Hisse. senetleri analizlerimizi seans arası ve sonrası vakit bulduça yapmaya çalışacağım.
Yorum
-
çicek
IMF ile yürütülen görüşmelerde iki maddede tıkanma yaşandığıiçin 10 gün ara verilmesinin ardından konuşan Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, ''Bizim açımızdan IMF’nin vereceği paradan çok önemlisi, onun bir akreditasyon kuruluşu olarak Türkiye‘nin çalışmalarını desteklediğini sembolik olarak göstermesidir. Yoksa Türkiye’nin şu an parasal olarak ihtiyacı söz konusu değil'' dedi.
Başbakan Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Çiçek şunları söyledi:
Para sembolik
“Biz şu anda IMF ile düzgün bir ilişki götürmek istiyoruz. Bunda tereddüt yok. IMF, bizim yabancımız olan kuruluşumuz değil, ortağı olduğumuz kuruluş. Beraber, geçmişte birçok çalışma yaptık. Aradan geçen 6 yıllık iktidar döneminde de zaten IMF ile konuşulan konularla ilgili olarak birçok reform çalışmalarını da yaptık. Bizim açımızdan IMF’nin vereceği paradan çok önemlisi onun bir akreditasyon kuruluşu olarak Türkiye’nin çalışmalarını desteklediğini sembolik olarak göstermesidir. Yoksa Türkiye’nin şu an parasal olarak ihtiyacı söz konusu değil. Tabii bu anlaşmayı yaparak, Türkiye’nin şartlarını da dikkate alarak, geriye dönük yapılmış olanları da dikkate alarak bu anlaşmanın yapılması lazım. Geçmiş uygulamalardan biliyoruz. Şahsen Adalet Bakanlığım sırasında mesela İcra İflas Kanunu’nda değişiklik yapacağız. Tasarıları gönderdik. Müteakip defalar baktılar incelediler. Tam Genel Kurul’da görüşüleceği gün, 50’ye yakın değişiklik getirdiler, 4-5-6 ay çalışmışız üzerinde, karşılıklı bu taslaklar gitmiş gelmiş, Genel Kurul’a inmiş, o akşam 50 tane değişiklik. Tabiatıyla sayın Başbakan’ın da ifade ettiği iki önemli konuda Türkiye’nin kabul edemeyeceği konu gündeme gelmiştir. Bu görüşmeler yine ilgili arkadaşlarımız tarafından sürdürülecektir. Arzu ederiz ki Türkiye’nin bu konudaki hassasiyeti, geriye dönük çalışmalar ve IMF’nin program uyguladığı en başarılı ülkelerin başında Türkiye gelir. Bu IMF bakımından da önemlidir. Ümit ediyoruz ki bu anlaşma kısa sürede gerçekleştirsin. Çalışma devam ediyor.”
Yorum
-

Yorum