Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

ıyı aksamlar hocam:fenıs ıcın dusuncelerınızı alabılırmıyım

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

4312 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ıyı aksamlar hocam:fenıs ıcın dusuncelerınızı alabılırmıyım

iyi bir trendi var. Lakin son çıkışın bir düezltmesini henüz yapmadı. 3.68 kırılırsa aşağı düzeltme yaşanacaktır. Stch deki zayıflamada bunun ilk işareti olabilir.Bu seviye altına sarkmazsa 4.00 kısa hedefidir.
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• EFEKENT
        Kıdemli
        • 15 Mayıs 2008
        • 4329

Sayın hocam merhabalar. zaman bulduğunuzda BTCIM hakkındaki düşüncelerinizi ve grafiğinizi paylaşabilirmisiniz bizimle. Saygılar.
        "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
        Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sayın hocam merhabalar. zaman bulduğunuzda BTCIM hakkındaki düşüncelerinizi ve grafiğinizi paylaşabilirmisiniz bizimle. Saygılar.
          5.00 de 2o günlük h.o desteği var bu destek hacimli kırılırsa stop yapılabilir. hacimde bir daralma ,azalma olursa yukarıya yeni br hareket deneyebilir.

Yorum

• BARAbey
            Aktif
            • 08 Mayıs 2008
            • 201

Hocam listemizden beşiktaş yorumunuz.tşk

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Hocam listemizden beşiktaş yorumunuz.tşk
              1.55 desteği önemli kırılırsa 1.48 ve 1.41 i görebilir. 1.55 te tutunursa 1.90 yeniden hedefi olacaktır.

Yorum

• zekican9
                Seyirci Üye
                • 06 Temmuz 2007
                • 42

koza

hocam iyi akşamlar koza ve trcas hakkındaki görüşlerinizi rica etsem teşekkür ederim

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

zekican9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  hocam iyi akşamlar koza ve trcas hakkındaki görüşlerinizi rica etsem teşekkür ederim
                  Koza: 1.13 direnci üstünde kapanışlar yaparsa olumu seyrini sürdürecektir. 1.20 direnci hacimle izlenmelidir.1.08 hacimli aşağı kırılmadığı sürece tutulabilir...
                  Turcas:Senet kısa vadeli yükseliş trendinde.2.57 desteği üstünde kalmaya çalışıyor. Bu destek üstünde kaldıkça 2.74- 2.84 dirençlerini zorlayacaklardır.

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    üstad Mhb % 400 Bedelsiz Verir Diyolar Adel Için Yani 1200 Ytl
                    % 400 Bedelsiz Ne Kadar Olur Yard Olursaniz Sevinirim Bu şirkette Adel
                    Sn. CESUR1985,

Duyumunuz inşallah sağlamdır.Zira böyle uydurma beklentiler her dönemde olur.

Bedelsiz sermeye artırımında, artırım oranına uygun nispette yeni hisseniz olur ve hisse fiyatı bu orana uygun olarak düşer.Reel anlamda size hiçbir getirisi yoktur.

Çok kabaca yazmak gerekirse....

1000 lot hisseniz olduğu varsayın.Ağırlıklı hisse fiyatını 3,54 TL kabul ederek, %400 oranında bedelsiz sermaye artırımı gerçekleşse;

Artırım sonrası 4000 lot daha hisse alınca, toplam 5000 lot hisseniz olacak.Yeni durumda hisse fiyatı yaklaşık 0,71 YTL olur.

Hisse sayınızın artmış olmasının size hiçbir getirisi yoktur. Ne paranız artar, ne de şirket sermayesindeki payınız.

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Matematiksel hesaplamalarda bana fazla güvenmeyin. Sn stocboroker , size daha detaylı bilgi verecektir, eminimki...
                    Mesajınızı yeni gördüm hocam...
                    Bedelli, bedelsiz sermaye artırımı sonrasında baz fiyat hesaplamaları bana da çok karışık gelir.Temettü ödenmemişse bir de yeni tahta açılır ki işin içinden çık çıkabilirsen.

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sn. CESUR1985,

Duyumunuz inşallah sağlamdır.Zira böyle uydurma beklentiler her dönemde olur.

Bedelsiz sermeye artırımında, artırım oranına uygun nispette yeni hisseniz olur ve hisse fiyatı bu orana uygun olarak düşer.Reel anlamda size hiçbir getirisi yoktur.

Çok kabaca yazmak gerekirse....

1000 lot hisseniz olduğu varsayın.Ağırlıklı hisse fiyatı 3,54 TL kabul ederek, %400 oranında bedelsiz sermaye artırımı gerçekleşse;

Artırım sonrası 4000 lot daha hisse alınca, toplam 5000 lot hisseniz olacak.
                      Yeni durumda hisse fiyatı yaklaşık 0,71 YTL olur.Hisse sayınızın artmış olmasının size hiçbir getirisi yoktur.Ne paranız artar, ne de şirket sermayesindeki payınız.

Bedelli, bedelsiz sermaye artırımı sonrasında baz fiyat hesaplamaları bana da çok karışık gelir.Temettü ödenmemişse bir de yeni tahta açılır ki işin içinden çık çıkabilirsen.
                      Siz zor çıkarsanız ben bir Edebiyatçı olarak boğlurum o sayıların arasında...

Yorum

• KUTERO
                        Beybaba
                        • 19 Temmuz 2007
                        • 437

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Siz zor çıkarsanız ben bir Edebiyatçı olarak boğlurum o sayıların arasında...
                        Ben hiç girmiyorum zaten öyle hesaplara..
                        Ağzım çok yandı o işlerden..

Baktım bedelli veya bedelsiz haberi var..Duruma göre çıkıyorum..
                        İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                        İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• ÇAKAL
                          Ağa'nın Adamı
                          • 27 Haziran 2007
                          • 2545

stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bu vikingi 1 TL den alıcam demiş Yaşar.Nedir durumu ben mi yanlış anladım.Yaşarbank gibi kasnaklamasın millete.
                          Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                          Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Ben hiç girmiyorum zaten öyle hesaplara..
                            Ağzım çok yandı o işlerden..

Baktım bedelli veya bedelsiz haberi var..Duruma göre çıkıyorum..
                            En güzeli...

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

Herkese iyi geceler, yarın görüşürüz dostlar....

Yorum

• stockbroker
                                Master
                                • 28 Temmuz 2008
                                • 4807

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bu vikingi 1 TL den alıcam demiş Yaşar.Nedir durumu ben mi yanlış anladım.Yaşarbank gibi kasnaklamasın millete.
                                Abi Prtas'da da 1 TL den aldı patron, bak hisse kaç para.

ANZ de alacak işte 1 TL'den. Hemşon üçkaatçı olduğundan almak istiyor onda durum başka tabi...

SPK, son yönetmeliklere uygun olarak sermaye yeterlilik kriterleri uyarınca şirketleri uyarıyor. "Alırım gözaltına, sermayen eksilmiş tamamla", diyor. Yaşar grubu da kar edenden alıp zarar edeni finanse ediyor.Arçeliğin Beko'yu sırtında taşıdığı gibi...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information