Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFEKENT
    Kıdemli
    • 15 Mayıs 2008
    • 4329

sayın hocam merhaba, dohol hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim
    "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
    Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• mehmet.17
      Katılımcı
      • 17 Aralık 2008
      • 66

koza yaktın beni kozaaaaaaa
      [B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]

Yorum

• herif
        Katılımcı
        • 21 Kasım 2008
        • 67

PRKTE buralardan alınır mı? donus yaptı dıyebılırmıyız?
        :icon4: [I]Farkımı farketmedin ya, artık farketsen de farketmez![/I]

Yorum

• oflazhan
          Katılımcı
          • 06 Mayıs 2008
          • 95

mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          koza yaktın beni kozaaaaaaa
          hocam kozad kozaa olmuş, iyi habermidir, alınırmı?

Yorum

• goldcat
            Aktif
            • 14 Şubat 2008
            • 239

Sayın Simurg, Gusgr bir türlü 1,35' i geçemedi 1,30-1,35 bandında sıkıştı kaldı. Teknik görünümü nasıl acaba. Yakınlarda yükseliş gelirmi sence? Teşekkürler

Yorum

• mehmet emin
              Tecrübeli
              • 19 Ağustos 2008
              • 303

hocam kutpo için ne dersiniz 0.90 direncini destek yapabilecek mi alınır mı bu seviyeden
              bir de cemts önerileriniz arasında vardı 0.75ten aldım hedef neresi cemtsta teşekkürler şimdiden
              'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• mehmet.17
                Katılımcı
                • 17 Aralık 2008
                • 66

oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                hocam kozad kozaa olmuş, iyi habermidir, alınırmı?
                koza zaten yaptı yapacağını %10 geldi bugün ben teknik bilgiden anlamam ama 97den aldım öğlenden sonra biraz daha kazanıp çıkmayı düşünüyorum. tavsiye değildir.

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sevmiyorum bu hisseyi ama 1.25-130 aralığından alım NUGYO için kv iyi görünüyor ama 100-200 adedi geçmemeli alımlarınız ;)

31/12/2008 15.08

Slm keyborsa ailesi

NUGYO çizdiğim rotayı izliyerek 1.25 e kadar alım fırsatı sundu... Şu an tavan...
                  Değerlendirebilenlere hayırlı olsun
                  Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• oflazhan
                    Katılımcı
                    • 06 Mayıs 2008
                    • 95

mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    koza zaten yaptı yapacağını %10 geldi bugün ben teknik bilgiden anlamam ama 97den aldım öğlenden sonra biraz daha kazanıp çıkmayı düşünüyorum. tavsiye değildir.
                    sanırım senin gibi düşünen çok olmuş bende anlamam teknikten ondan soruyorum sn simurg hocama..

hucam buarada parkte deki satışlar kar realizasyonumu yoksa silkeleme operasyonumu yapıyolar, KY yi kaçırıp öylemi yükseltmeyi düşünüyolar acaba?

birde kardemird deki yükseliş trendi sonamı erdi, stop noktası yada hedef noktası nerelerdir hocam, teşekkürler..

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      31/12/2008 15.08

Slm keyborsa ailesi

NUGYO çizdiğim rotayı izliyerek 1.25 e kadar alım fırsatı sundu... Şu an tavan...
                      Değerlendirebilenlere hayırlı olsun
                      1.42 tavanda 82.320 adet alıcı var
                      Last edited by MESUTC; 05 Ocak 2009, 15:48. Sebep: tavan fiyatın yanlıs yazılması 1.41 yazılmıstı
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmet.17
                        Katılımcı
                        • 17 Aralık 2008
                        • 66

simurg hocam bi gsd yorumu alabilirmiyim? teşekkür ederim.

Yorum

• hiram
                          Bağımlı
                          • 27 Kasım 2008
                          • 783

sn simurg hocam

verdiginiz bilgilerden dolayı sonsuz teşekkurler.sagolun varolun bol kazançalar
                          ben tekfen izmdc tavhl]analızı alabılırmyım
                          ellerınıze saglık tesekkurler

Yorum

• murti
                            Katılımcı
                            • 01 Mayıs 2008
                            • 151

hocam prkte sondurumu hakında neolur sizce bu kar satıcımıydı teşkurler

Yorum

• dekolaj
                              Katılımcı
                              • 04 Temmuz 2008
                              • 1

üstad sabah pkula gittiğimden takip edemedin ilk seansı 62 liralardan kardemir d yi satmak isteiyodum 56 ya geri gelmiş biara görmüş neyse satamadım sonç itibariyle üstad nedersin kardemir için tutmaya devammı bi tavsiyen varmı birde ereğli için bi yorumun olabilirmi lütfen nereye kadar hedef sence üstad şimdiden çok teşekkürler

Yorum

• PARABELLUM
                                Katılımcı
                                • 01 Ağustos 2008
                                • 37

Üstad benimde sorum dekolaj arkadaşımla aynı; KardemirD yani.Bende 62 lerden satcakken satmadım,şimdi kağıt başa döndü,benim alışseviyeme geldi.İçime oturdu valla,%10 kar elimden uçup gitti:( Ne dersin, tutalımmı yoksa artık salarmı kağıt kendini? Zahmet olmazsa bi yorum lütfen Simurg Hocam.İyi akşamlar...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information