dgate direnci kırdı
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eregliye dikkat 4.3ü kırarssa devam edecek gibi'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
slm
GUSGR ye dikkat cekerim 1.35 seviyesindeBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm
GUSGR ye dikkat cekerim 1.35 seviyesindecarizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguneş sigortaya dikkat
Yorum
-
slm mesutc krdmd hakkında senin görüşün nedir a veb yine .8 e dayandı izmdc ve eregl de hareketli krdmd neden yükselemiyor'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
ne olduğunu anlamadım :( grafikleri aniden aşağıya inmişcarizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
evetoflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn tractact, goody hakkındaki olumlu görüşünüz hala devam ediyormu?
Yorum
-
Gusgr'de yüzümüz gülmeye başladı sayın Simurg, çok teşekkürlersimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeknikte bir sıkıntı yok. Günlük b. bandı daraldı. Sıkışık seyr sürüyor.1.35 üstüne kendini atarsa yüzünüz gülecektir....
Bakalım nereye kadar çıkacak?
Yorum
-
***CYTAS*** Ceytas Madencilik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 06.01.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz, 26.12.2008 tarihli ozel durum aciklamasiyla kamuya duyurdugu Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret A.S. ile devrolmak suretiyle birlesme islemlerinin onayi konusunda bugun (06/01/2009 tarihinde) Sermaye Piyasasi Kurulu'na basvurmustur. Geregi icin bilgilerinize arz ederiz. " ***CYTAS*** (06/01/2009 - 14:22:47)"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Kusura bakmayin hareketlli seanslarda topiği okumuyorum. O nedenle görmedim mesajınızı. Seans anında değil de akşama bakabilirim ancakmehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm mesutc krdmd hakkında senin görüşün nedir a veb yine .8 e dayandı izmdc ve eregl de hareketli krdmd neden yükselemiyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
üstad ereğli nin i hedefi 4.40 demiştiniz şuan 4.44 lerde okulda olduğumdan takip edemedim tam olarak bu hedef kırıldımı nedersin kırıldıysa yeni hedef nedir sizce buralar yeni bir pozisyon için iyimi yoksa düzeltme gelirmi buralardan hocam bi yorumlarsanız çok sevinirim teşekkürler
Yorum
çünkü bende girdim
ben satınca yükselecek eminim
Yorum