Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese 2009 hayırllara vesıle olması dılegıyle...İZMDC aldım 1,60 tan yükseliş durumu varmı destek ve direnç degerleri nedir teşekkur ederim sagolun
    1.55 üstünde kaldığı sürece tutulmalı...
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kardemir a ve kardemir b çıkıp gitti kardemir d neden yerinde sayıyor?
      Cuma günü demir çelik sektörünün lokomotifi olcak demiştik. Nitekim oldular...

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sayın hocam kardmd için sizden yorum bekliyoruz. saygılar
        Hacimli alımlara bakarsak yükseliş 0.64 hedefine kadar sürecek...

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hacam prkte bedelimi bedelsizmı sizce kagıtın durumu nedır teşkurler
          Muhtemelen bedelli açıklarlar... İhaleye kada çıt çıkar mı bu konuda bilemem..

Yorum

• mehmet emin
            Tecrübeli
            • 19 Ağustos 2008
            • 303

toaso yorumu alabilir miyim hocam acil olaraktan direnci 1.21 bu kağıdın
            bir de hocam sngyo 1.75i geçemedi yükseliş devam edecek mi onu da yorumlar mısınız teşekkürler
            'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

yagan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hocam acil alka yorumu istesem müsaitseniz
              geçen hafta dediğim gibi 1.68 üstünde kaldıkça pozitif olcaktır. altında gelebilecek hacimli satışlar düşüşü hızalnadıracaktır.

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

sozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                hepinizin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar.

sngyo'da durum nedir. değerlendirebilirmisiniz. yükseliş devam edermi?
                mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                hocam sngyoyu ben de merak ediyorum
                ayrıca demir çelik hisseleri dediğiniz gibi yükselmeye başladı şu an izmdc 1.6yı gördü onu kaçırdık ama krdmd var o da 0.54te bugün bunların günü olacak gibi ama eregl hala 4.2yi geçemedi
                Düzeltme gelebilir. 1.73 kırılırsa stop yapılmalı. Allatn almayı deneyebilirsiniz... Destek kırılmazsa tutumaya devam edilemli.

Yorum

• mehmet emin
                  Tecrübeli
                  • 19 Ağustos 2008
                  • 303

mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  toaso yorumu alabilir miyim hocam acil olaraktan direnci 1.21 bu kağıdın
                  bir de hocam sngyo 1.75i geçemedi yükseliş devam edecek mi onu da yorumlar mısınız teşekkürler
                  teşekkür ederim hocam sngyo yorumu için onu boşalttım az önce ben toaso yorumu alabilir miyim

MEDUM

Yorum

• dekolaj
                    Katılımcı
                    • 04 Temmuz 2008
                    • 1

hocam sabah takip edemedim yeni geldim daha okuldan kardemir için 64 e kadar çıkar demişsiniz sanırım 56 - 57 lerde takıldımı yoksa banamı öle geliyo nedersiniz elimdekileri tutmaya devam edimmi bi yorum yaparsanız çok sevinicem şimdiden çok teşekkürler

Yorum

• mehmet emin
                      Tecrübeli
                      • 19 Ağustos 2008
                      • 303

TABANA VE TEPKI SURECI OLUMLU GELISIYOR. SON 16 GUNDE OLUSAN 2.68-2.10
                      ARALIGINDAKI DINLENME SURECI OLUMLU GELISIYOR.

HISSEDE UZUN VADELI TABAN VE YATAY BANT TRENDININ ARDINDAN SON GUNLERDE
                      OLUSAN DARALMA OCAK AYINDA OZLLIKLE HISSESENETLERI TARAFINDA COK CIDDI
                      OLUMLU DALGALANMANIN OLABILECEGI VE ENDEKSE BAGLI BIR HISSE OLMASI
                      NEDENIYLEDE GARANTIBANKASIDA HEDEFIN KISA VADEDE 2.68 DIRENC SEVIYESINI
                      GECEREK 2.90 SEVIYESINDE OLUSAN 100 GUNLUK HAREKETLI ORTALAMASINA KADAR
                      BIR YUKSELIS GETIREBILECEGINI SOYLEYEBILIRIZ.

1-2 SEANS ICINDE TEKRAR BIR ONCEKI SON ZIRVE OLAN 2.68 UZERINDE HAREKET
                      GETIREREK 09-09-2008 TARIHINDE OLUSAN SERT DUSUS HAFTASINDAKI 3.04 BOSLUGUNU
                      DOLDURMAK UZERE OCAK AYI ICINDE HAREKETINE IKINCI ADIMDA HAREKET EDEBILECEGINI
                      TAHMINETMEKTEYIZ.

HISSENIN TABAN DIP SURECIDE ORTA VE UZUN VADEYE YONELIK OLUMLU ISARETLER
                      VERMEYE DEVAM EDECEKTIR.
                      ZARARKES SEVIYESI 2.48

(ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR)

HALIL RECBER
                      ANADOLU YATIRIM

* * *
                      BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
                      KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
                      TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
                      VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG`
                      CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
                      ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
                      SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
                      EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
                      GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
                      TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
                      DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR`

hocam anadolu yatırımın garanti analizi ne dersiniz garanti için 2.9 diyor ama bir de sizin görüşünüzü almak istedim zira siz de garanti için 2.68 direncini hedef gösteriyordunuz burayı aşma umudu var mı

MEDUM

Yorum

• mehmet.17
                        Katılımcı
                        • 17 Aralık 2008
                        • 66

dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        hocam sabah takip edemedim yeni geldim daha okuldan kardemir için 64 e kadar çıkar demişsiniz sanırım 56 - 57 lerde takıldımı yoksa banamı öle geliyo nedersiniz elimdekileri tutmaya devam edimmi bi yorum yaparsanız çok sevinicem şimdiden çok teşekkürler
                        krmd D bugün 57 yi geçemez zaten tavanı 57.
                        [B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]

Yorum

• oflazhan
                          Katılımcı
                          • 06 Mayıs 2008
                          • 95

mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          krmd D bugün 57 yi geçemez zaten tavanı 57.
                          tavan 0.59...

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Yazdıklarım açık ve net. Anlaşılmayan bişey yok destek kırılmadıkça tutun. Bugünün yarını da var...

Yorum

• duhafe
                              Katılımcı
                              • 19 Nisan 2008
                              • 112

tekin060

Biraz ayen aldım ondayım birazda günlük alsat yapmaya çalışıyorum.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• serdinc35
                                Aktif
                                • 23 Nisan 2008
                                • 294

YKGYO GÜNLÜK HAREKETİ

saat 09:45 --- AÇILIŞ 0,61 işlem hacmi 2.000tl
                                saat 10:15 --- direnç kırılamadı fiyat 0,64 işlem hacmi 93.000tl
                                saat 10:23 --- direnç kırılamadı fiyat 0,62 işlem hacmi 123.000tl
                                saat 11:15 --- direnç tekrar denendi fiyat 0,64 işlem hacmi 180.000tl
                                saat 12:00 --- direnç tekrar denendi fiyat 0,64 işlem hacmi 277.000tl (5 DAKİKA ÖNCE 60.000TL.LİK SATIŞ YEDİ VE 0,62'YE DÜŞMESİNE RAĞMEN)
                                saat 12:25 --- direnç kırılamadı fiyat 0,63 işlem hacmi 293.000tl (20.000TL.LİK SATIŞ YEDİ)
                                saat 12:30 --- KAPANIŞ 0,63 işlem hacmi 293.000tl

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

saat 14:00 --- AÇILIŞ 0,63 işlem hacmi 293.000tl
                                saat 15:00 --- direnç kırılamadı fiyat 0,62 işlem hacmi 298.000tl (5.000TL satış yedi)
                                saat 15:20 --- direnç tekrar denendi fiyat 0,64 işlem hacmi 325.000tl (5 DAKİKA ÖNCE 25.000TL.LİK ALIM YAPILDI)
                                saat 16:00 --- direnç tekrar denendi fiyat 0,64 işlem hacmi 350.000tl
                                saat 16:30 --- direnç tekrar denendi fiyat 0,64 işlem hacmi 352.000tl
                                saat 16:45 --- direnç tekrar denendi fiyat 0,64 işlem hacmi 353.000tl

SAYIN HOCAM HAFTAYA NE OLACAK BUNUN HALİ.... TEŞEKKÜRLER.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information