Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

mehmetdeyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstat uzun bir aradan sonra yeniden merhaba umarım iyisindir mümkünse bir ipmat yorumu alabilirmiyim birde yarınki göstergeler ne durumda yarında yukseliş olurmu
    MERHABA,
    şu anda dax ve dow . direnşlerine yakın yerlerdeler. İşin doğrusu bugün senetler iyi kazandırdı fazla risk almak istemeyenler karlarını realize edebilir. Kriz dediğin 2 günde düzelmez. Bir bahane ile yine aşağı geleceklerdir.
    ipmatta 0 74 direnci var. Bu direnci zorlayabilirler belki. 0.66 kırlırsa stop yapılmalı.
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• mehmetdeyan
      Katılımcı
      • 23 Mayıs 2008
      • 114

özel olarak ilgilendiğin yada tavsiye debileceğin bir kağıt varmı üstat

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

mehmetdeyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        özel olarak ilgilendiğin yada tavsiye debileceğin bir kağıt varmı üstat
        Ben realizeden bahsediyorum... buralar yeni maliyetlenmeler için bence riskli.Yine de senet dersen, gübreler bugün yükselişe ayak uydurmadı. İzelenebilir...

Yorum

• derya
          Yasaklı
          • 14 Ocak 2008
          • 177

SİMURG slm ne olcak bu mndrs hali borsa %8 artıda mndrs aynı 0,20 ne bu şaçmalık SİMURG gözaltında işlem gören batık senetler bile 0,20 kuruş değil acaba mndrs battıda saklanıyormu spk gizliyormu anladıım kadar bilanço incelediğide mndrs defter değeri 1,18 iş yapan üretti malların %80 dışarıya satıyor dolardaki yükşeliş olumlu sermayesi eksi değil denizlide ve izmirde 5000 çalışanı var ben 0,38 satmıştım kurtuldum ama holding olursa alır başını defter değerine kadar çıkar diye korkuyorum yorumun nedir BU DÜŞÜK FİATLARAN

Yorum

• tekin060
            Katılımcı
            • 06 Ekim 2008
            • 167

Hocam kocholde karımı realize ettim,,alttan tekrar alım yaptım 2.48 desteğinden tepki gösterdi,,o yüzden alış yaptım,,Bugünkü yükselişten sonra Market Wawe Al veriyor hocam,,MACD da yukarı kesmiş görünüyor,,2.74 direncine doğru hareket olurmu hocam,,biraz daha beklemek mantıklı mı?şimdiden teşekkürler

Yorum

• RoNa
              Yeni üye
              • 28 Ekim 2008
              • 5

yardımların için teşşekkür ederim.ben henüz borsa ve finans öğrencisiyim ve piyasaları tam olarak anlayamıyorum,stajımı yatırım şirketinde yaptım ve sadece oradan öğrendiğim ufak tefek şeyler var.şimdi sizin yazılarınız okuyorum pek bir şey anlayamıyorum bu da benim sinirlerimi bozuyor:(banabiraz yardımcı olabilir misiniz bu konuda ben de başarılı bir dealer olmak istiyorum.benim için ne yapabilirsiniz?

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                SİMURG slm ne olcak bu mndrs hali borsa %8 artıda mndrs aynı 0,20 ne bu şaçmalık SİMURG gözaltında işlem gören batık senetler bile 0,20 kuruş değil acaba mndrs battıda saklanıyormu spk gizliyormu anladıım kadar bilanço incelediğide mndrs defter değeri 1,18 iş yapan üretti malların %80 dışarıya satıyor dolardaki yükşeliş olumlu sermayesi eksi değil denizlide ve izmirde 5000 çalışanı var ben 0,38 satmıştım kurtuldum ama holding olursa alır başını defter değerine kadar çıkar diye korkuyorum yorumun nedir BU DÜŞÜK FİATLARAN
                düşük fiyatta olan onlarca senet var. Neden hala gözün mendereste anlamış değilim. Senetlere aşık olmaktan vazgeçin...

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

RoNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  yardımların için teşşekkür ederim.ben henüz borsa ve finans öğrencisiyim ve piyasaları tam olarak anlayamıyorum,stajımı yatırım şirketinde yaptım ve sadece oradan öğrendiğim ufak tefek şeyler var.şimdi sizin yazılarınız okuyorum pek bir şey anlayamıyorum bu da benim sinirlerimi bozuyor:(banabiraz yardımcı olabilir misiniz bu konuda ben de başarılı bir dealer olmak istiyorum.benim için ne yapabilirsiniz?
                  Dealer olmak için neler gerekir bilemem ben... Bilgi ve tecrübelerime dayanarak teknik analizler yapmaya çalışıyorum ben. Öğrenmek konusuna gelince öğrenmek çaba ister. Öncelikle biraz teorik bilgileri öğrenmeye zaman ayırmanız gerekir. Forum ortamında eğitim amaçlı yazı yazmak ya da birşeyler öğretmeye çalışmak zor olacağı kanaatindeyim. Ancak eksik bilgilerimizi tamamlayabileceğimiz ortamlardır forumlar. Çaalarınızla mutlaka birşeyler öğreneceğiizden eminim işi bilen tüm dostlardan.

Yorum

• mehmet emin
                    Tecrübeli
                    • 19 Ağustos 2008
                    • 303

RoNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    rona sıkma bu kadar canını ben de öğrenciyim daha staj dahi yapmadım ama 12 yaşımdan beri takip ederim borsayı son 1 yıldır daha da ilerlettim direk içine girdim hemen hemen 1 sene oldu zamanla insan öğreniyor ben de biraz önce brokerlık ve dealerlık hakkında bilgi topluyordum internetten bayağı ilgileniyorum bu işle bakalım hayırlısı biz de oluruz bi broker

hocam vakbn den karımı aldım ama sonra tekrar aldım 400 tanecik ne dersiniz özellikle yazınızı okuduktan sonra 1.50 ve 1.70 seviyelerine gelirmi diye sorucam ne dersiniz
                    'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      rona sıkma bu kadar canını ben de öğrenciyim daha staj dahi yapmadım ama 12 yaşımdan beri takip ederim borsayı son 1 yıldır daha da ilerlettim direk içine girdim hemen hemen 1 sene oldu zamanla insan öğreniyor ben de biraz önce brokerlık ve dealerlık hakkında bilgi topluyordum internetten bayağı ilgileniyorum bu işle bakalım hayırlısı biz de oluruz bi broker

hocam vakbn den karımı aldım ama sonra tekrar aldım 400 tanecik ne dersiniz özellikle yazınızı okuduktan sonra 1.50 ve 1.70 seviyelerine gelirmi diye sorucam ne dersiniz
                      1.50 deneyebilir. 1.29 stop olmalı..

Yorum

• Misafir

Hocam: Garanti Bugun 2,40 I Asamadi.yarin Garanti De Bir Kar Realazisyonu Yasanabilirmi

Yorum

• mehmet emin
                          Tecrübeli
                          • 19 Ağustos 2008
                          • 303

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          1.50 deneyebilir. 1.29 stop olmalı..
                          inşallah hocam bakalım yarın fırsat bulabilirsek dersten takip edicem dow da yükseliyor iyi gider inşallah da garanti deki zararı kapatırız sağolun bilgiler ve grafikler için
                          'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

dow 6000 usd seviyesini , dax ise 5000 direncini aşmakta zorlanıyor.

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

4312 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Hocam: Garanti Bugun 2,40 I Asamadi.yarin Garanti De Bir Kar Realazisyonu Yasanabilirmi
                              sabaha kadar köprünün altından çok su akar, sabah verileri bir görelim...

Yorum

• xanthos
                                Katılımcı
                                • 19 Nisan 2008
                                • 65

hocam escom bir bakabilirmisiniz zamanınız varsa
                                Beni
                                Bir hecenle,
                                İki silüetinle
                                Üç şaşkın gözlerinle çizele

Yorum

Working...
                                X

Debug Information