Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Üstat iyi akşamlar. Adana c ile ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim. Bedellesiz verme durumu hakkında bilginiz var mı. Bu hisse de fazla zararım yok. otokar hissesi ile değiştirsem mantıklı mı yoksa aynı hisseyi taşıyayım mı. ( ortalama 2-3 yıl arası bu 2 hisseden hangisi daha mantıklı.) teşekkürler..
otkar fena durmuyor ama yarın gaplı çılacaktır. Yüksek fiyatlardan maliyetlenmek risk taşıyabilir.Adnac da kalın bence. bedelsiz hakkında bilgim yok.
Hocam Iyi Akşamlar... Bjkas - Krtek - Olmks Hisseleri Kisa Vadede (1-30 Gün Civari)nasil Acaba Diye Soracaktim. Teşekkür Ederim.
Bjkas: 1.70 civarlarını görürse realize edilebilir. Alltan alma şansı verecektir.
Krtek: 0.44 seviyelerinde 20 günlük h.o direnci var. Buraya yakın seviyeler hacim hareketleriyle izlenmeli.
olmks:Kademeler sığ. son haftadki işlemler tahta sahibin tahtaya sahip çıkmaya başladığını gösteriyor. Bundan sonra spek ne derse o olur...
Bol kazançlar.
Hocam değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler,,her zaman yorulmadan sıkılmadan sorularımızı cevapladığınız içinde sağolun,,saygılar
hocam bagfaş yorumunuz nedir. birde kısa vade etyat nasıl olur. teşekürler.
etyat endekse rağmen set yükseliş ve düşüşleri olabilen bir senet. Euro yatırımın kontrolünde. Herşeyi yapabilirler. hem yukarı hem aşağı...
Gübre sektörünü 9 aylık bilançoları iyi gelecek diye düşünüyorum.Geçtiğimiz hafta sert hareketler oldu gübrelerde.69.00 kırıp üzerinde tutunursa iyi olacaktır.
Hocam değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler,,her zaman yorulmadan sıkılmadan sorularımızı cevapladığınız içinde sağolun,,saygılar
Rica ederim dostum. Müsait oldukça bişeyler yazmaya çalışıyorum. Bol kazançlar. İyi geceler.
iyi geceler üstadım yarın borsa nasıl olur sence vakıfbank ve ereğli için özellikle vakıfbank için ne düşünüyosun borsa yarın yükselirmi beklentin ne bu seviyeden alsammı 1.10 lardan alamadım kaçırdım buseviyeden uygunmu sence alım için bi fikir verirsen sevinirim üstad
iyi geceler üstadım yarın borsa nasıl olur sence vakıfbank ve ereğli için özellikle vakıfbank için ne düşünüyosun borsa yarın yükselirmi beklentin ne bu seviyeden alsammı 1.10 lardan alamadım kaçırdım buseviyeden uygunmu sence alım için bi fikir verirsen sevinirim üstad
bir sayfa önceye bakasanız grafikleri görebilirsiniz...
ben birşey öğrenmek istiyorum.bu hisse senetlerinin ağırlık ortalamaları nasıl hesaplanıyor acaba.yardımcı olursanız sevinirim.
Hareketli Ortalama, herhangi bir hisse senedindeki fiyatların, belli bir zaman aralığındaki ortalamasıdır.
Örneğin 22 günlük bir hareketli ortalamadan bahsediyorsak hareketli ortalama eğrisi üzerindeki her nokta
kendi dahil olmak üzere önceki 22 günün kapanışlarının toplanarak 22 ye bölünmesi suretiyle elde edililir.
üstat uzun bir aradan sonra yeniden merhaba umarım iyisindir mümkünse bir ipmat yorumu alabilirmiyim birde yarınki göstergeler ne durumda yarında yukseliş olurmu
Yorum