detan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
krizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkac yinge eskitti graliniz topu topu 45 yillik ömründe...bilmezsiniz ki...ama olsun...dascha hec boyun bükmedi...boyun eymedi...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Ata'nin sesi gür cikar,kalbi yumusaktir...bedeni dik kalbi titrektir gralin...sert mizacina tanri yumusak galbini ilistirmis...bela niyetine...
en eyi aksamlariniz olsun...saglik sorunum var...Motor kullandigim icin dis etlerindeki civiler soguktan sanirim bir iltihaplanma yapti...onemli deel...gecen tatilde 1700 km yaptim...italya'ya indik ekiple...güzeldi...26 üstü bir körpe avrat sectim kendime...beni insan yapti...önümüzdeki gunlerde sanirim bu evliligim de bitecek...e hatun 40 oldu...
Geçmiş olsun Gaddar.
Sağlık sorunu aşağıları etkilemesin de gerisi önemli değil.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
23 nisan
Iyi aksamlar cemiyet..
Son yillarda heryil duzenli bu ulkenin degerlerinin asindirildigi..
Milli bayramlari kutlamanin yavas yavas yasaklandigi bir sureci yasiyoruz..
Ki bu bayramlar yikilan imparatorlugun yerine ulkemizin
"temellerinin" atildigi.. ornegin meclisinin kuruldugu.. kurtulus savasinin resmen samsun'a cikis ile basladigi ve ulkemizin yonetim biciminin belirlendigi bayramlardir..
Su anki yonetim bu temelleri yikmak icin yogun caba sarfediyor..
Bir binayi yikmak icin en basit yontem temeline patlayici koymaktir..
Artik bunu herkes anlamalidir.. Su an gordugunuz her uygulama bu ulkenin kurulus ve yonetim bicimini yikmak icin yapilmaktadir..
Bunlari zamanla cok daha iyi anlayacagiz..
Ulkemizin temellerine dikkat edin..
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıo ölmedimi

ah Ayhan-cim yiktin beni...

hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Atatürk öldü mü Ayhan...
baba,nazar deymesin orasi benim bile gontrolümde deel...kendi basina özerk bi bolge...
Yorum
-
5 ellerinden SIKAR hörmetle...3 erkek 2 kiz...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıroberto carlos gibi adamsın çocuk kaçtane
Yorum
-
18 ilk evliligim, bir erkek evlat...
21 ikinci evliligim, iki erkek evlar...
29 ücüncü evliligim,ikiz kiz evlat...
Yorum
-
-
krizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster18 ilk evliligim, bir erkek evlat...
21 ikinci evliligim, iki erkek evlar...
29 ücüncü evliligim,ikiz kiz evlat...
gosterisli ve babacan bi adamdim...cocuk yasta bile...hemen evlenmek istiyodu hatunlar...e 40 danesine hayir diyosun 41. de zokayi yiyosun...ve iste bole...
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntısayfa sayısı farklıdır bende daha 341 sayfadayız
mesaj no en kolayı
Tek mesaj değil
http://forum.keyborsa.com/showthread...630#post600630
buradan başlıyor..Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıyazıyon
18 inde gözlerin açılmaya başladığında başını bağlamışlar

hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aynen...
ilk evlat kimya mühendisi cikti...Türkiye'de...
ikinci evlat TIP Okuyor Heidelberg'de...
ücüncü evlat Tübingen Hukuk
dört bes...henüz dört yasinda...ama bir cim traktörünü kullaniorlar...
basarilari konjogenital bu insan yavrularinin...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Allah var yokarda...cok eyi hatunlar aldim hep yanima...bide yaslanmasalardi...
Yorum
-
-
baba baktim...hani bazi adamlar sanslidir...bir ise niyet eder davranir...ama megerse düsündügünden daha büyük bir ganimetin sahibi olur....baba oralar yeni metalürji haritalarinda nitelik olarak baska adlandirilacaklar...oralar,özeline yaziyorum...
Yorum

Yorum