Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Haydartullahtandir,DevIer devIikIerini ancak suç işIeyerek sürdürebiIir, zayıfIar ise devIerin gözünde zayıfIıkIarı öIçüsünde erdemIi kabuI ediIirIer...
güzel insanlar umudunuzu yitirmeyin...bu ikinci ve son perdedir...Güney Koreli II.Abdulhamit'i okuyun...santaj ve istibdat ile Devlet yönetilmez...tedbirli olun...cükünüze eyi bakin düzenli calistirin ve hatta yorun onu...
eger schu yokardaki nimeti icebilselerdi...eyi ve vijdanli Adam olurlardi...titremezlerdi...ülke denisirdi...ama onlar bunu agizlarina koyamaz...gunah oldugu icin deel...onu icmek icin Adam olmak gerekir once...onu herkes icemez...
Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. cumhurbaşkanını halk seçecekmiş!
Seçeceğiz de cumhurbaşkanlığı seçimlerine 4 ay kala hiçbir partinin adayı belli değil. Artık isimler belirlense iyi olur.
AKP'de ise Erdoğan'ı köşke göndermek için ince hesaplar yapılıyor. Erdoğan cumhurbaşkanı olursa, uzun zamandır hayal ettiği gerçek anlamda bir başkanlık sisteminin yasal temeli atılıncaya kadar örtülü bir başkanlık sistemini uygulayacak. Ancak bu durum parti içinde bazı hesaplaşmalara neden olacak gibi görünüyor. Abdullah Gül'ün aldığı tavır ise 'manidar'.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
kac yinge eskitti graliniz topu topu 45 yillik ömründe...bilmezsiniz ki...ama olsun...dascha hec boyun bükmedi...boyun eymedi...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Ata'nin sesi gür cikar,kalbi yumusaktir...bedeni dik kalbi titrektir gralin...sert mizacina tanri yumusak galbini ilistirmis...bela niyetine...
en eyi aksamlariniz olsun...saglik sorunum var...Motor kullandigim icin dis etlerindeki civiler soguktan sanirim bir iltihaplanma yapti...onemli deel...gecen tatilde 1700 km yaptim...italya'ya indik ekiple...güzeldi...26 üstü bir körpe avrat sectim kendime...beni insan yapti...önümüzdeki gunlerde sanirim bu evliligim de bitecek...e hatun 40 oldu...
Yorum