detan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler sevgili detan..yeni bir hazırlık var mı?
Tam gaz devam...
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Sevgili detox kardeşim, daha önce de birkaç defa yazdığım gibi sayfaya ilgi var; bazı paylaşımlarda neredeyse yüz bin üyeli sayfalar kadar beğeni ve paylaşım oluyor ama sayfayı beğenen (abone olan) kişi sayısı çok yavaş artıyor. Sanırım insanlarda bir çekinme ve korku var.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz önce burada havaifişek attılar..yasak olmasına rağmen!? milleti uykudan uyandırdılar...
Pardon ama çüşşşş!Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
valla 3 dk yetti..büyük fişek attılar...şımarık fırlamalardır..cadde de çook var..detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPardon ama çüşşşş!if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
fişlenmeden korkuyorlardır..ama TC numarası çıktıktan sonra zaten herkes fişlendi haberi yokdetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili detox kardeşim, daha önce de birkaç defa yazdığım gibi sayfaya ilgi var; bazı paylaşımlarda neredeyse yüz bin üyeli sayfalar kadar beğeni ve paylaşım oluyor ama sayfayı beğenen (abone olan) kişi sayısı çok yavaş artıyor. Sanırım insanlarda bir çekinme ve korku var.
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
günümüz insanlarının gözleri kör olduğundan yanan hep biz oluyoruz amadetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyrıca, korkunun ecele faydası da yok; biraz cesur olmak lazım.
Nazım Hikmet doğru demiş: Ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.
Yorum
-
ben ağaçların arasında biryer düşünürdüm...bu resimdeki yer çok çıplakdetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
floransanın bilirkişisi benim arkadaşım hemde ciddi yakın arkadaşım..lucia fr..... 2-3 hafta sonra gelirler bana şarap getiriyorlar her seferindedetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdetox, akşam biraz Toscana otellerine baktım Fiyatlarını falan inceledim. Gezinirken bir otel buldum, hayalimdekine benziyor. İki tane resim koyayım

chianti...bence dünyanın en güzel kırmızısı
Yorum

Yorum