Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Doviz durum
Foreks 22:00
USD: 2.14xx +%1.0x
EUR: 2.96xx +%1.0x
Yarin icin sinyaller asagi gibi...
Yorum
-
Bovespayı da mı shortladın,,,REİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbovespa bugün cok düştü,biras deppikleme hareketi yapsada 51bin üstüne atamadığı icün yarın bugün gördüğü en düşük 49.940 seviyesini tekrar test edebilüü,benim küre üüüle diyo...
Burada yer alan görüşlerim yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
Yorum
-
Sabaha daha var. Sabah ola hayır ola.anti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForeks 22:00

Yorum
-
tyanali emmi... makarnayı stoklamışsındır inşallahanti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForeks 22:00

Yorum
-
raLLiREİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbovespa bugün cok düştü,biras deppikleme hareketi yapsada 51bin üstüne atamadığı icün yarın bugün gördüğü en düşük 49.940 seviyesini tekrar test edebilüü,benim küre üüüle diyo...
kaçınıLmaz
bovespada..
param olsaydı long açardım orda
ama fakirim
30 lira yevmiyeyle zor
Yorum
-
cinayet romanı mıaok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBana müsaade biraz cinayet romanı okuyayım. Michael Conelly o kadar yazmış, okumasak olmaz.
Bir de kapıda bekleyen sevimli timim var.
iyi geceler kuzen ..
Yorum
-
Kapanışı görelim, gün içi her türlü dansözlüğü yapsın, kendi bilir...aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen yarın için umutluyum. Biraz tepki gelecek diye düşünüyorum. Ayı sever dostlar kusura bakmasın.
Ben de severim ayıları ama borsada değil.
Burada yer alan görüşlerim yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
Yorum
-
Aklıma nedense avatarın geldi...realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercinayet romanı mı
iyi geceler kuzen ..

Yorum
-
-
benim şort olmam bişii ifade etmiyo,önemli olan palanın şortlamasıArtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBovespayı da mı shortladın,,,

öküs pala bovespanın sert düşeceğini tahmin etmiş olmalıki bugün saldı biras,
bu namıssız adamı sulu dereye götürür susuz getirir,palanın ipiyle kuyuya inilmes,yarınki seans karar anı gibi bişii olucak diye düşünüyorum..ya mazut olucas yada paraya para demeyeces
BaLtaCı
kârda otur,zarardan cabuk cık...
Yorum

Yorum