Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
o zamanlar trend yukarı idi..garanda alım yapıyordun..hatırlıyorum.umarım istediğin gibi olur..gerçi ben sana akıl veremem çünkü ben sadece vadeli ve forex teyim
aramısda pala varmı diye bakınıyodum,alidimitriyi görünce aramaktan vazgectim.
enaz bi ay daha buradayım,hız yaptığım icin cezayı fazla kesti komiser amcam alışırsam diğer köye gitmem belkide...
aramısda pala varmı diye bakınıyodum,alidimitriyi görünce aramaktan vazgectim.
enaz bi ay daha buradayım,hız yaptığım icin cezayı fazla kesti komiser amcam alışırsam diğer köye gitmem belkide...
Bu köy daha renkli ama ben öteki köyü de bırakamıyorum..
Hem de fikir zenginliği oluyor.. ,
Bir de vahhun ve realist dostların hakkını burda ödeyemeyiz bence..
Diğer köydekiler burayı tanımıyor.. veya öteki köyü sadece hisse forumlarından takip ediyor...
o zamanlar trend yukarı idi..garanda alım yapıyordun..hatırlıyorum.umarım istediğin gibi olur..gerçi ben sana akıl veremem çünkü ben sadece vadeli ve forex teyim
evet abi o zaman GARAN da kademeler 0.02 idi tek kademe trade ediyordum... şimdi HALKB a dadandım kademe 0.05 (komisyon olayından) birde GARAN temel analiz olarak en şişik banka...
evet abi o zaman GARAN da kademeler 0.02 idi tek kademe trade ediyordum... şimdi HALKB a dadandım kademe 0.05 (komisyon olayından) birde GARAN temel analiz olarak en şişik banka...
sektörel sepet yap diyeceğim ama sen işini iyi biliyorsun..takdir ettiğim bir tradersin.
Ben de neye el atsam kuruyor diyordum. Sebebini buldum.
Yorum