ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
vahhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...vallahi Vahhun-cum,durum aynen
boyle...yokarda anatildigi kibi...
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
valla tam nikinize uyan bir yorum olmuşchaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGralım büyük bir cisim yaklaşıyor, çok yakınımızda, bunu hissedebiliyorum. Ama Amerika kıtasından mı gelir bu cisim Avrupadan mı, tam emin değilim. Euro/dolar sert harekete gebe, aşağı mı yukarı mı, bilen ve pozisyon alan malı götürecek...
Yorum
-
Yorum
-
Bence de. Ben ne yazılarını okudum.sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRadyolog hocam daha chaotic yorumu görmemişsin sen
Yorum
-
chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGralım büyük bir cisim yaklaşıyor, çok yakınımızda, bunu hissedebiliyorum. Ama Amerika kıtasından mı gelir bu cisim Avrupadan mı, tam emin değilim. Euro/dolar sert harekete gebe, aşağı mı yukarı mı, bilen ve pozisyon alan malı götürecek...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla tam nikinize uyan bir yorum olmuş
sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRadyolog hocam daha chaotic yorumu görmemişsin sen
çoğu zaman dediğim gibiaok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence de. Ben ne yazılarını okudum.
ben bu işlerde hala kreşteyim
Yorum
-
-
Etme eyleme.... Yaşını bilmiyorum ama ne zaman anlıycaksin..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum

Yorum