Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
19 yada 20 Nisanda detan,realist,pool,aok ve ben Beşiktaş'ta buluşacağız arkadaşlar.. katılmak isteyen arkadaşlarla beraber olmaktan zevk alacağımıza eminim...gaddar da umarım bir gün bizim acizane soframıza teşrif etmek ister
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Kılıçdaroğlu'na dört kişi saldırmış!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na saldıranların sayısı netleşti.
Halk TV'den Fatih Ertürk, canlı yayında "Kılıçdaroğlu'na saldıranların sayısı dört... İlk saldırıyı diğer kişiler yapıyor. Orhan Övet, ilk yumruğu atıyor, ardından ise diğer arkadaşları saldırıyor'' dedi.
Ertürk, gelişmeleri şöyle anlattı:
"Bu sırada olayı gören CHP Gençlik Kolları saldırıya müdahale ediyor. Gençlik Kolları üyeleri saldırganlara karşılık veriyor. Bu sırada BDP'li Sırrı Sakık da saldırıyı görüyor ve Kılıçdaroğlu'nu koruyor. Saldırganlar kaçıyor ve BDP Salonu'na giriyor. O sırada Orhan Övet yakalanıyor.''
Bu sırada, saldırganlara yumruk atan CHP Gençlik Kolları üyelerinin ifadeleri de alındı.
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
kum saati akis halinde...yönetilemez bir hukuksuzluk bataginda debeleniorsunuz...kaybedeceksiniz...kaybedenlerden siniz...
sizi Ukraina kurtaramaycak...zamaninizin azaldigini biliorsunuz...korkmusunuz,ditremisiniz...sikimde deel...ben sizi adaletin kollarinda gormek istiorum...
Türkiye icin Adalet istiorum...Tekrar Devlet Vasfi istiorum...
Yorum