Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ben bu arada isyerinin halk muzigi korosunda gonullu
Takiliyorum..bizim orda herkese "solo turku" teklifi gotururulur..
Ben de su an forumda olan arkadaslara...
Keyfiniz nasil?? Iki kelam edin diye, buyur ediyorum...
Ben bu arada isyerinin halk muzigi korosunda gonullu
Takiliyorum..bizim orda herkese "solo turku" teklifi gotururulur..
Ben de su an forumda olan arkadaslara...
Keyfiniz nasil?? Iki kelam edin diye, buyur ediyorum...
Nası bi işyeri burası halk müziği korosu olan bi iş yeri
Yerel seçimlerde son durum:
AKP %44,2
CHP %28.66
MHP %15.83 oy almış görünüyor.
CHP + MHP %44.49 ile AKP nin az üzerine çıkıyor.
Bu oranlarla milletvekili seçimi yapılsa AKP açık ara önde vekil çıkarırdı. Ancak cumhurbaşkanı partilerin belirlediği adaylar arasından halk oyuyla belirlenecek. CHP ve MHP ortak bir aday üzerinde anlaşabilirlerse AKP yi silebilirler.
Buraya kadar yazdıklarımı zaten herkes biliyor. Şimdi önerim geliyor...
Mansur Yavaş Ankara belediye başkanı olamazsa cumhurbaşkanlığına ortak aday olamaz mı? Bana olabilir gibi geliyor. Bu konuda ne dersiniz?
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
AKP %44,2
CHP %28.66
Bu oranlarla milletvekili seçimi yapılsa AKP açık ara önde vekil çıkarırdı. Ancak cumhurbaşkanı partilerin belirlediği adaylar arasından halk oyuyla belirlenecek. CHP ve MHP ortak bir aday üzerinde anlaşabilirlerse AKP yi silebilirler.
Mansur Yavaş Ankara belediye başkanı olamazsa cumhurbaşkanlığına ortak aday olamaz mı? Bana olabilir gibi geliyor. Bu konuda ne dersiniz?
Her iki partininde ortak adayı olabilir ama cumhurbaşkanlığı için uygunmudur ? Tartışılır.
Bu arada bu iki partinin çıkardığı aday dışında birde ciddi anlamda oyu olan bdp gerçeği de var akape'ye cumhurbaşkanlığında tayip için destek vericektir kürt halkı bu da ciddi bir oy demek ve Chp ile Mhp nin oy oranının üstüne çıkıcaktır..!
AKP %44,2
CHP %28.66
Mansur Yavaş a belediye başkanlığı yakışırdı abi...
Mansur Yavaş aday olabilme şartlarını taşıyor, orada bir sıkıntı yok.
BDP AKP'ye destek verebilir; bu doğru ama karşılığında taviz isteyecektir. Erdoğan taviz verirse veya ilerde vereceğini halk anlarsa ters tepebilir. AKP seçmenlerinin bir kısmı Mansur'u destekler.
Siyaset çok bilinmeyenli bir denklemdir, her şey önceden kestirilemez ama bana bu denklemin çözümünde stratejik olarak iyi bir aday gibi geliyor.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum