Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bende bunu anlamıyom
kimsenin tavuğunada kıştta demiyoz
bi yandan bu forumda başka topikteki birileriyle
bi yandan başka yerlerden gelip huzur bozmaya çalışanlar
ya şurada arkadaşlık ortamı içerisinde birşeyler yapmaya çalıştıkça neden bunu bozmaya çalışıyorlar. anlamakta gerçekten zorlanıyorum.
gidin huzursuz oratm istiyorsanı bi topik açın huzursuzlar buraya diyin her gün yiyin birbirinizi valalhi dokunmayacağım.
Kendilerinde olmayan birşeye sahip olduğumuz için kıskanılıyor olabiliriz.
bende bunu anlamıyom
kimsenin tavuğunada kıştta demiyoz
bi yandan bu forumda başka topikteki birileriyle
bi yandan başka yerlerden gelip huzur bozmaya çalışanlar
ya şurada arkadaşlık ortamı içerisinde birşeyler yapmaya çalıştıkça neden bunu bozmaya çalışıyorlar. anlamakta gerçekten zorlanıyorum.
gidin huzursuz oratm istiyorsanı bi topik açın huzursuzlar buraya diyin her gün yiyin birbirinizi valalhi dokunmayacağım.
Organize işler bunlar.
Sen arkasında kim(ler) olduğunu biliyorsun.
Arada bir iki münferit vaka da olabilir.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Twitter bu hafta hukumetle gorustukten sonra ilk adimi atmis ve
Malum 2 hesabi engellemis..
Bu durumda benim yeni hesap onerilerim olacak..
Bascalan2 ve Haramzadeler334...
Twitter iki hesabı engelledi
17 Aralık operasyonunun ardından yolsuzluk iddialarıyla ilgili ses tapelerini Twitter üzerinden paylaşan “Haramzadeler333” ve “Başçalan” gruplarının Twitter hesapları gizlendi.
Yorum