Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ben söyleyeyim
bov ve biz 31.031,31 de keşişeceğiz
orası ilk alım noktası olacak.
CANIMM ÇOKK ÜZÜLDÜM AĞLAMIŞMI YAVŞAKK
CEMAATE HİBE YARDIM YAPAN FİRMALAR GÖZETİME ALINIYOR PEKİ MAKBUZSUZ YAPTIĞI BU YARDIM VE HİBELER İÇİN GÖKÇEK EFENDİ DE HESAP VERECEK Mİ? BU KANUNSUZLUK SİZİ DE VURACAK...
‘Paralel’ yapının elinde kendisiyle ilgili kasetler bulunduğundan emin olduğunu belirten Melih Gökçek, “Ben kasetimin olduğuna yüzde 100 inanıyorum. Beni sıkıntıya sokabilirler mi? Evet sokabilirler” şeklinde konuştu.
‘Paralel yapı’yla ilişkisi olduğunu da söyleyen Gökçek, bu ilişkinin Keçiören Belediye Başkanı olduğu dönemde başladığını son 5 yılda ise çok ilerlediğini belirtti. “Bu yapıya yurtlar yaptınız, arsalar verdiniz. Belediye imkanlarından yararlandırdınız. Bu insanların sonra size yaptıkları karşısında ne hissettiniz” sorusuna ise Gökçek “Kendimi aldatılmış hissediyorum. Çok kırgınım. Aldatıldığımı 17 Aralık’tan sonra çok daha iyi anladım” cevabını verdi
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum