Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-

Başörtüsünü gericilik olarak gördüğünü belirten Kür, "Ben öyle başını, şurasını burasını örten kadınlarla, tamamen Playboy dergisine çıplak poz veren kadınlar arasında zihniyet olarak fark görmüyorum. İkisi de kendisini bir nesne olarak sunuyor, özne olarak sunmuyor. Biri diyor ki; ben gencim güzelim, şöyle bacaklarım var, böyle göğüslerim var, göstereceğim. Erkekleri böyle tavlayacağım. Başını örtense adamları azdırmamak için kapatıyor. İnançta böyle bir şey yok. Dinbilimci değilim ama dindar bir ailede büyüdüm. Teyzem, ninem namaz kılan insanlardı.
Pınar Kür nerede mantık hatası yapmıştır ?
Pınar Kür ün ileri sunduğu iddaalar aşağıdaki gibidir
1)Başını örtense adamları azdırmamak için kapatıyor;
İtirazımız var mı? yok
hatta hamile kadının bile erkeklerde farklı düşüncelere yol açtığı söylendi..
Dolayısıyla birinci iddaası doğru
2)Biri diyor ki; ben gencim güzelim, şöyle bacaklarım var, böyle göğüslerim var, göstereceğim.;
Buna da itirazımız yok
Ben beleş soyunsam Playboy hadi lem ordan der
Ama hep ilik gibi karılara paraları sayıyorlar
Dolayısıyla bu iddaası da doğru
3)İkisi de kendisini bir nesne olarak sunuyor, özne olarak sunmuyor;
bunada itirazımız yok
çünkü kılık kıyafetiyle avantaj sağlamak
her iki durumda da insan vucudunu nesnelleştiriyor
4)"Ben öyle başını, şurasını burasını örten kadınlarla, tamamen Playboy dergisine çıplak poz veren kadınlar arasında zihniyet olarak fark görmüyorum.
İşte burada bence mıçmışş
3 doğrudan bir yanlış genelleme yapmayı becermiş
Yorum
-

Başörtüsünü gericilik olarak gördüğünü belirten Kür, "Ben öyle başını, şurasını burasını örten kadınlarla, tamamen Playboy dergisine çıplak poz veren kadınlar arasında zihniyet olarak fark görmüyorum. İkisi de kendisini bir nesne olarak sunuyor, özne olarak sunmuyor. Biri diyor ki; ben gencim güzelim, şöyle bacaklarım var, böyle göğüslerim var, göstereceğim. Erkekleri böyle tavlayacağım. Başını örtense adamları azdırmamak için kapatıyor. İnançta böyle bir şey yok. Dinbilimci değilim ama dindar bir ailede büyüdüm. Teyzem, ninem namaz kılan insanlardı.
Pınar Kür nerede mantık hatası yapmıştır ?
Pınar Kür ün ileri sunduğu iddaalar aşağıdaki gibidir
1)Başını örtense adamları azdırmamak için kapatıyor;
İtirazımız var mı? yok
hatta hamile kadının bile erkeklerde farklı düşüncelere yol açtığı söylendi..
Dolayısıyla birinci iddaası doğru
2)Biri diyor ki; ben gencim güzelim, şöyle bacaklarım var, böyle göğüslerim var, göstereceğim.;
Buna da itirazımız yok
Ben beleş soyunsam Playboy hadi lem ordan der
Ama hep ilik gibi karılara paraları sayıyorlar
Dolayısıyla bu iddaası da doğru
3)İkisi de kendisini bir nesne olarak sunuyor, özne olarak sunmuyor;
bunada itirazımız yok
çünkü kılık kıyafetiyle avantaj sağlamak
her iki durumda da insan vucudunu nesnelleştiriyor
4)"Ben öyle başını, şurasını burasını örten kadınlarla, tamamen Playboy dergisine çıplak poz veren kadınlar arasında zihniyet olarak fark görmüyorum.
İşte burada bence mıçmışş
3 doğrudan bir yanlış genelleme yapmayı becermiş
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntınerede la bu forumun modları

Geçenlerde bana da benzer bir şey oldu. Forumdan çıkış yaptım, gözatma geçmişini sildim, yeniden foruma giriş yaptım düzeldi.
Bir dene istersen.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum

Yorum