TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • AlexanderFuckabulL
    Katılımcı
    • 12 Nisan 2014
    • 190

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada aleksander hocam,

bir mekane girerken , kaldıraçlı alfa erkeği tribi ile girilirse sende hak verirsinki hoş karşılanmaz.

Burada hepimiz aile gibiyiz çoğumuzun telide var birbirinde, küslük dargınlık olmasın baabında yazim dedim, bu arada hoş geldin sefa getirdin.

not : amacım konuyu uzatmak değil , kırgınlık varsa gidermek anlamında yazdım , cevap vermeyin, alıntılamayın, teşekkür etmeyin , beğenmeyin lütfen. Cevaphakkı doğuruyorsa özelden yazın sildirim mesajı.

saygılar.

Hoşşşgördüükkk, wallah billah, bütün şıtresimi nzötrledin, allah tuttuğunu, platinettsin. Hahahhaha , doğru diyosun, biraz ööölebigiriş olmamış desem gandırmaca olabilir. Lakin, kimseyi üzmek, bunartmak gibibiniyetimiz yohtır. Bizimkisi mahallenin delisi misali, hem eğlence olsun, hem kazanç, zektör zaten çoh sıkıcı yaw, zabahtan akşama streş, heşap, kitap, anariz, krafik, poh püsür. Bu zektörde muhteşem bmizah potensiyelide var, hem eğleneleim hem gazanalım arkadaşlar, yohsa, kimseyi offent etme gibi bir acendamız olabilemez, özellikle Egelii kardeşime karşı hiç olmaz, kendisinin yorumlarını falllow eden ve değer verenbiriolarank, üzdüysek apolocayzlarımı fışkırtıtım.
    haydan gelen huya gider...

Yorum

• AlexanderFuckabulL
      Katılımcı
      • 12 Nisan 2014
      • 190

NUH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Adamımsın alex

Fakat hep terse geliyorsun nedense

Biraz geliştir kendini

Sevgili egelii ,poritino,taka,sonperde,vix,eksper ve tabiiki BEéLLrock

Eywallah bıradır, tenkyu verinays.

Yorum

• VIX100
        Tecrübeli
        • 03 Kasım 2011
        • 1945

cortlarıııza sahip çıkın,özellikle buralardan açanlar,pala keşke yukarı sürsen
        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• albica
          Aktif
          • 03 Aralık 2008
          • 287

egeli sen ve arkadaşların inşallah iyisinizdir....

http://t24.com.tr/haber/polis-ankara...le-etti/256287
          “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

Egelim bi ses ver.
            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• Guerra
              Kadrolu
              • 02 Ağustos 2011
              • 5562

aaa

Yorum

• Misafir

Selamlar short devam, en yerinde bile 'malesef' shortları bunlar..
                ...
                Macera..

Yorum

• stockbroker
                  Master
                  • 28 Temmuz 2008
                  • 4807

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  şortunda vazgeçenlerde olabilir

sayın modum, 2000 yılında doğan şuan kaç yaşındadır sorusu hatalı 13 deyince çalışıyor.
                  borsa kelimesinin ilk hecesi bor da hatalı.
                  bi istanbulun plakası 34 diyince girebiliyoruz.
                  "İstanbul'un plaka numarası" sorusunu güncelledim. "borsa" kelimesinin ilk hecesi sorusunun cevabında bir sorun görünmüyor. Büyük/küçük harf sorunu olabilir diye "bor" ve "Bor" cevaplarını doğru olarak kaydettim.

Bu sorular yeni kayıt sayfası dışında başka bir yerde kullanılıyor mu?

Yorum

• cancan
                    Aktif
                    • 15 Mart 2009
                    • 233

Pori, iyiaksamlar.Hepinize kolay gelsin.Burda yazanlarda belli bır kalite vardır çoğuda ingilizce bilir.Fuckabull Türkİyede TÜRKÇE KONUŞULUR.

Yorum

• oyucel
                      Katılımcı
                      • 16 Ağustos 2011
                      • 166

herhangi bir konuya her cevap yazılacağında da bu sorular soruluyor.

stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      "İstanbul'un plaka numarası" sorusunu güncelledim. "borsa" kelimesinin ilk hecesi sorusunun cevabında bir sorun görünmüyor. Büyük/küçük harf sorunu olabilir diye "bor" ve "Bor" cevaplarını doğru olarak kaydettim.

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Abi bu sorular her mesajımızda karşımıza çıkıyor. Ben de foruma yazmaya çalışan gerizekalıları filtrelemek için bunu yaptınız sanmıştım

Bir de spam mesajları engelleme ihtimali aklıma geldi ama 3-5 kişiyiz zaten ne spamı ne mesajı dedim ondan sonra

Kurtarın bizi şu dertten
                        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• egelii
                          Tecrübeli
                          • 25 Ağustos 2011
                          • 2961

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Egelim bi ses ver.
                          anca gelebildim
                          ortadaki linkte ayağımın fotosu var kapsülle vuruldum ayağımdan
                          yanağından vurulan da benim afkadaş dikiş atıldı
                          polis gaz ve sudan ziyade üstümüze plastik mermi yağdırdı

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

yarın kurtuluş parkındayım zabanan 10dan akşam 6ya gadar

Yorum

• albica
                              Aktif
                              • 03 Aralık 2008
                              • 287

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              anca gelebildim
                              ortadaki linkte ayağımın fotosu var kapsülle vuruldum ayağımdan
                              yanağından vurulan da benim afkadaş dikiş atıldı
                              polis gaz ve sudan ziyade üstümüze plastik mermi yağdırdı

geçmiş olsun egeli.....üzüntülü ve sıkıntılı günler bu günler...
                              haklı mücadelenizde yanınızdayız.....
                              “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• AlexanderFuckabulL
                                Katılımcı
                                • 12 Nisan 2014
                                • 190

cancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Pori, iyiaksamlar.Hepinize kolay gelsin.Burda yazanlarda belli bır kalite vardır çoğuda ingilizce bilir.Fuckabull Türkİyede TÜRKÇE KONUŞULUR.

Yaw nası bı gapsamaAçısıbu, forumu türkiye zannıyur. Ulaaaaaaaaaa, hahhahahaaaaaa , allah seni bildiğigibiyapsin, süper esprihhelal olssun.

Look Pal, see now I am speaking/writing in ENGLISH... from istanbul, çemişhhgezzheck, or even could be from Kuchaalalooopa, doesnt fu**ing matter, does it? I can speak any language, anytime with whomever I want to, especially in an online community where there are no borders, its online, its global, anybody can join from any part of the world, wooohooooo!!!, you dont get it do you? nevermind!!! Cheers!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information