yıkılacak .....
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
bunlar gözlerini karartmışlar...seans içi düzeltmelerle yukarı gider bu hafta da sanırım...
Ekleme: Tek kurtuluş yarına eksi gap...yoksa uğraş durSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
müdür 1000 2000 eksi puana fitim. flat geçip, daha tepelerden short kovalıcam.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunlar gözlerini karartmışlar...seans içi düzeltmelerle yukarı gider bu hafta da sanırım...
Ekleme: Tek kurtuluş yarına eksi gap...yoksa uğraş dur
hiç unutmuyom , böyle bir akşam üstüydü.
antalyada tatildeydim , iyi çıktı bu diyip diplerden havuz başından kalkıp short açmıştım.
sabahına garanı tavanladı it herif.
mikrop.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Yarına ancak -1000-1500 gelmeli ki düşmesini bekleyelim. Yoksa yarın da yatay yukarı sıkışır ve çarşamba yukarı fışkırtma yapar bence bu namıssız...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermüdür 1000 2000 eksi puana fitim. flat geçip, daha tepelerden short kovalıcam.
hiç unutmuyom , böyle bir akşam üstüydü.
antalyada tatildeydim , iyi çıktı bu diyip diplerden havuz başından kalkıp short açmıştım.
sabahına garanı tavanladı it herif.
mikrop.
O yüzden yarına nasıl bir bahane bulacaksa bulsun eksi 1000-1500 gapla açsın.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
-
VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah garanti 7.63 viop 85000
şimdi 7.59 viop 85200
garanti 7.33 vob 85400
zinhaaaar düşme gibi bir niyeti yok,90000 seviyeleri bir dahaki şortoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
temettü ayındayız bölünmeler başladı.dikkatinize
KAP : BORSA ISTANBUL A.S. / [AKGRT AKSA ARCLK ISATR ISBTR ISCTR ISKUR] TEMETTU ODEMESI 01.04.2014 09:15:36
BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!
KAP : BORSA ISTANBUL A.S. / [AKGRT AKSA ARCLK ISATR ISBTR ISCTR ISKUR] TEMETTU ODEMESI 01.04.2014 09:15:36
*** TEMETTU ODEMESI : AKGRT.E %19,83 (A.O.F.: 2,70 TL), AKSA.E %58,64 (A.O.F.: 6,11 TL), ARCLK.E, %44,40 (A.O.F.: 11,39 TL), ISATR.E %21,19 (A.O.F. : 15.498,79 TL), ISBTR.E %13,59 (A.O.F. : 1.204,86 TL), ISCTR.E %12,33 (A.O.F. : 4,56 TL), ISKUR.E (KURUCU PAYLARINA, PAY BASINA BRUT 1,0602889, NET 0,9012456 TL NAKIT TEMETTU DAGITILACAKTIR.) (A.O.F. : 6.498,94 TL) [NOT: TEMETTU ORANLARI, BRUT ORANI IFADE ETMEKTEDIR.]***
---------------------------------------------------------------------------------------------
-KAP-ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Dün akşam beklediğim kötü senaryo gerçekleşti..bence düşüş şimdilik yalanporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarına ancak -1000-1500 gelmeli ki düşmesini bekleyelim. Yoksa yarın da yatay yukarı sıkışır ve çarşamba yukarı fışkırtma yapar bence bu namıssız...
O yüzden yarına nasıl bir bahane bulacaksa bulsun eksi 1000-1500 gapla açsın.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
geçmiş olsun uzunlara.x100 de 70800 kolay bölge değildir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
[/QUOTE]
Yorum