TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • only
    Yeni Üye
    • 10 Eylül 2011
    • 53

yıkılacak .....

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3010

85.2750'den short.

kısmet artık.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

bunlar gözlerini karartmışlar...seans içi düzeltmelerle yukarı gider bu hafta da sanırım...

Ekleme: Tek kurtuluş yarına eksi gap...yoksa uğraş dur
        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3010

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bunlar gözlerini karartmışlar...seans içi düzeltmelerle yukarı gider bu hafta da sanırım...

Ekleme: Tek kurtuluş yarına eksi gap...yoksa uğraş dur
          müdür 1000 2000 eksi puana fitim. flat geçip, daha tepelerden short kovalıcam.

hiç unutmuyom , böyle bir akşam üstüydü.
          antalyada tatildeydim , iyi çıktı bu diyip diplerden havuz başından kalkıp short açmıştım.
          sabahına garanı tavanladı it herif.

mikrop.
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            müdür 1000 2000 eksi puana fitim. flat geçip, daha tepelerden short kovalıcam.

hiç unutmuyom , böyle bir akşam üstüydü.
            antalyada tatildeydim , iyi çıktı bu diyip diplerden havuz başından kalkıp short açmıştım.
            sabahına garanı tavanladı it herif.

mikrop.
            Yarına ancak -1000-1500 gelmeli ki düşmesini bekleyelim. Yoksa yarın da yatay yukarı sıkışır ve çarşamba yukarı fışkırtma yapar bence bu namıssız...

O yüzden yarına nasıl bir bahane bulacaksa bulsun eksi 1000-1500 gapla açsın.
            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• Guerra
              Kadrolu
              • 02 Ağustos 2011
              • 5598

Yorum

• Guerra
                Kadrolu
                • 02 Ağustos 2011
                • 5598

[/QUOTE]

Yorum

• VIX100
                  Tecrübeli
                  • 03 Kasım 2011
                  • 1945

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sabah garanti 7.63 viop 85000

şimdi 7.59 viop 85200

garanti 7.33 vob 85400

zinhaaaar düşme gibi bir niyeti yok,90000 seviyeleri bir dahaki şort
                  oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

temettü ayındayız bölünmeler başladı.dikkatinize
                    KAP : BORSA ISTANBUL A.S. / [AKGRT AKSA ARCLK ISATR ISBTR ISCTR ISKUR] TEMETTU ODEMESI 01.04.2014 09:15:36

BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!

KAP : BORSA ISTANBUL A.S. / [AKGRT AKSA ARCLK ISATR ISBTR ISCTR ISKUR] TEMETTU ODEMESI 01.04.2014 09:15:36

*** TEMETTU ODEMESI : AKGRT.E %19,83 (A.O.F.: 2,70 TL), AKSA.E %58,64 (A.O.F.: 6,11 TL), ARCLK.E, %44,40 (A.O.F.: 11,39 TL), ISATR.E %21,19 (A.O.F. : 15.498,79 TL), ISBTR.E %13,59 (A.O.F. : 1.204,86 TL), ISCTR.E %12,33 (A.O.F. : 4,56 TL), ISKUR.E (KURUCU PAYLARINA, PAY BASINA BRUT 1,0602889, NET 0,9012456 TL NAKIT TEMETTU DAGITILACAKTIR.) (A.O.F. : 6.498,94 TL) [NOT: TEMETTU ORANLARI, BRUT ORANI IFADE ETMEKTEDIR.]***

---------------------------------------------------------------------------------------------

-KAP-
                    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• paradigma
                      Tecrübeli
                      • 19 Haziran 2009
                      • 1088

twitterin acilmasi deptirebilirmi yukari ? !
                      yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

dolares 2.14 lerden gafasıııı yuharu kaldırdı gibi,guzu emmi çok yaşaa

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Yarına ancak -1000-1500 gelmeli ki düşmesini bekleyelim. Yoksa yarın da yatay yukarı sıkışır ve çarşamba yukarı fışkırtma yapar bence bu namıssız...

O yüzden yarına nasıl bir bahane bulacaksa bulsun eksi 1000-1500 gapla açsın.
                          Dün akşam beklediğim kötü senaryo gerçekleşti..bence düşüş şimdilik yalan

Yorum

• VIX100
                            Tecrübeli
                            • 03 Kasım 2011
                            • 1945

87000 tepe değil galiba,geçerse öttük egeli yitişşşşşş

Yorum

• VIX100
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2011
                              • 1945

90 civarı son furuşu yazdım,ikg gelirse ekime,gelmezse.....

burlardan furdun mu deliriyor,fazla ses çıkarmayalım,egelim haklı

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

geçmiş olsun uzunlara.x100 de 70800 kolay bölge değildir.
                                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information