85.250 short devam...
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
s.a,dün seans içinde özel emirle karşılıklı poz şişirildi.şu anki durum gerçeği yansıtmıyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
daha cikmasinda haydut, dusmesin raziyim.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpalanın lönke inandırması lazım düşüş için,düşmez bu havası oluşuyorGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
arkadaşlar ne düşüşler nede yükselişler hemen olmazlar.sebebi kitleyi yaşanan duruma inandırıncaya kadar devam eder.peki biz bu durumu nasıl anlarız.saatilkleri takip ederek.aynı zamanda volalitede her iki yönde kazançlar olmaya başladığında.aslında bu gibi durumlarda piyasadan tamda uzaklaşmak zamanıdır ama kar iştahı kitleleri çeker tabiiki arkasındaki tuzak o an düşünülmez.cebe giren önceliktir.işte tam o anlar disiplin denen olayın devrede olamsı gerekir.tüm katılımcalara kolay gelsin.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

[/QUOTE]

Yorum