poritino Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kenarın temkini nasıl oliür porimporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar,
temkinli şekilde kenardayım...iyi seanslar
hayılı işle
cort devam şimdilik
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkenarın temkini nasıl oliür porim
hayılı işle
cort devam şimdilik
hahahaha...kalıcı poz açmıom.taka emmi gibi kıl koparmaya çalışıyom demek...

Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
pla kılı bilem çok göriy.filet devamdayım.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hahahaha...kalıcı poz açmıom.taka emmi gibi kıl koparmaya çalışıyom demek...

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
27 Ocak'ta 77,5 lerden 'short kar-al' (6,600 plus pts.) yaptığımızdan beri bizt'ikte flat devam..
1 ay olmuş, anlık tabela günlerdir yine aynı yerlerde..
Vade sonu uzlaşmayla, yeni vadede Mart ayı ve sonu seçimler dahil neler yapabileceğiz bakalım??
...
Ayrıca all flat olmakla beraber; eur/usd parite short, gold'da bir ihtimal short,
Dolares alım veya long zamanı görüntüsünde, niyetliyiz..)
Dax zırvalarına yakın ve güçlü durabildiği için Dow ve Dax short düşüncemizi acele etmeden izliyoruz,
kaçan fırsat olsun, fırsatlar bitmez misali.. Burdan Mart sonuna kadar her ikisinede umarım tekrar
güçlü bir satış gelirde, hem DowF'de hem bizt'ik de eşlik ederiz..
...
Herşeyin hayırlısı.. İyi trade'ler dilerim..
Yorum
-
7700 den ilave kısa yaptım
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
longarı salladık..ABVporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77500 long...300-350 lerden stop yaparım
filetSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
saatlik durumda kadar aldayız sistemde,entersan bir vade kapanışınamı yoksa isyt doğrultusundamı olacak kapanma bakalım görecez.olaki vade bu seviyelerde kapanırsa tüm işlemlerin pastada karşılıklı tuzak olarak kalacağı aşikar olacaktır.olaki düşündüğüm gibi yukarı kapanış gelirse artık pasta işi ciddiye alınmadan sadece sistem yönlü düşünmek daha ciddi mantıklı olacaktır.gerçi olması gerekende sistem yönlü olmasıda bakalım görecez.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Yorum

Yorum