Egelim XU030 a haftalık olarak bak abi...artık haftalık kapanışı 74 altında yapması icap eder bence.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
neden haftalık barları örnek veriyorum...çünkü son bar yapısı itibariyle yutan bir bar...geçen haftaki barı yuttu zaten... sırada ondan önceki 2 bar var ve yutması için tek gün kalıyorporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgelim XU030 a haftalık olarak bak abi...artık haftalık kapanışı 74 altında yapması icap eder bence.
manzara daha ne kadar net olabilir bilemiyorumSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
puşt kapamıyo yeni kısa 4 bin ilave yaptı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
abicim büyük yatırımcının gördüğünü bizim KY nasıl görmüyor anlamıyorum...Türkiye dış piyasalarda güveni tamamen kaybetmiş durumda..internet sansürü olsun...işadamlarıyla olan sürtüşmeler olsun ayyuka çıkmış durumda.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpuşt kapamıyo yeni kısa 4 bin ilave yaptı.
dış borç ve rezerve arasında en büyük fark olan ülke konumundayız... Sen bu ortamda yukarı yönlü oynar mıydın?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
porim treydde 1 dakkalığa düştüm.çift yön aç kapa devamdayım.peki bu ne demektir.piyasaya güvenmediğim ve aşağı yönlü baskının devam ettiğinin net işareti değilmidir.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabicim büyük yatırımcının gördüğünü bizim KY nasıl görmüyor anlamıyorum...Türkiye dış piyasalarda güveni tamamen kaybetmiş durumda..internet sansürü olsun...işadamlarıyla olan sürtüşmeler olsun ayyuka çıkmış durumda.
dış borç ve rezerve arasında en büyük fark olan ülke konumundayız... Sen bu ortamda yukarı yönlü oynar mıydın?
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
garan 6.02 görmeden dipmi değilmi yön belli olmadan tek yön riskli gibi.
vadeli 74900 e den gelir buda.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Tabiki tepki hacımporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlo doları 2.30 a yollarken bizim burada kalmamızı nasıl beklersin? gel şuna tepkiye oynıcam de.
İzin bitti isteyin tam yazamiürüm
Yorum
-
ne diyon bugün 78 üzeri gelir mi? yarına löp löp düşmek için güzel bir çıkış yapsın istiyorumegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTabiki tepki hacım
İzin bitti isteyin tam yazamiürümSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
77300-600den filetlemek istiyom ya bakamporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne diyon bugün 78 üzeri gelir mi? yarına löp löp düşmek için güzel bir çıkış yapsın istiyorum
Yorum
-
Yorum

Yorum