sıkıştı bi yöne kaçma meyilli.30 luk sınırına geldi.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
poz fiyata bakılmaksızın seans bitimine kapatılacaktır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
79300 güçlü direnç geçilmezse poz kapanır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
lo aşşaada derya deniz var sen bir bardak suyun peşindesintaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79300 güçlü direnç geçilmezse poz kapanır.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
79300 denemesi gelmedi ve 79125 filetlendi.az olsada abv.filet.30luk güçlü direnç olmaya başladı.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlo aşşaada derya deniz var sen bir bardak suyun peşindesinŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Yorum
-
aşağı salınımda 74 bin ve 76700 aralığı haftalık bazda çok güçlü desteklerdir.bu destekler olaki test edilirde altında kapanışlar gelirse bilinki işin boyutu çok ciddi derin noktalara gider.buda kenarda dursun derim.
yine haftalık bazda 81900 ve 82500 ilk zor bölge olacaktır.geçilmesi ise 93400 ve 93750 hedeflerini gündeme getirir.bu verdiğim çalışma ov olup gerçekleşmesi heman olmayacaktır ama denemeler mutlaka ilerde olursa aklınızda olsun derim ve değerler değişime uğramayan sabit değerlerdir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
arkadaşlar ne kadar az analiz ve indik o kadar temiz ve kararlı kazanç demektir.bundan dolayıdırki yeni icatlar peşinde koşmak yerine eliniz altındaki sistemlerin inceliklerine odaklanmanız sizleri daha güçlü kılacaktır.bu görüşümde aklınızın bir köşesinde dursun derim.şunuda belirtmeliyimki herkesin gördüğü ve bildiğinden kimse kazanamaz.hayırlı günler.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
diğer köyde bir arkadaş var...yarım milyondan fazla batırmış...elemanın mevcut trade sekliyle bu zarar daha da artacaktır. yazık gerçekten...çok canlar yanar,evler batar bu piyasalardaSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
dikkatimi çeken bir tesbitide paylaşıp konuyu kapatacağım ve analiz bilgisine son vereceğim.biri dünden beri tv nin birinde çıkmış 200 haftalıktan bahsetmiş.yahu bunu bilmeyen görmeyen varmı aranızda.peki pala bilmiyomu bunu.eee herkes biliyosa bu iş nasıl olacak.bu gibi saçmalıklara değil burada reel paylaşılan sistem ve bilgilere bakmanız bence daha mantıklı gibi gelmekte.tekrar hayırlı günler dilerim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Endeks son 1 haftadır 77.300-79.500 bandından sıkışık bir seyir izliyor. Cuma günü de 79.500
direncine yakın bir seviyede kapanış gerçekleşti. Trend indikatörü pozitif bölgede ilerlerken,
göstergeler aşırı alım bölgesine hareket ediyor. 79.500 direncinin geçilmesi ile yatay kanal içerisinden
çıkacak olan endekste, 80.300-80.800 bandına yükseliş hedeflenebilir. 79.500 direncinin geçilmemesi
durumunda ise, ara destek 78.300 ana destek 77.300 seviyeleri olarak takip edilebilir(global)oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
bu tür örnekler hiç bitmeyecektir sevgili dostum.ben ve buradaki arkadaşlar ise bu tür acıların olmasını engellemek için çabalamaktayız.umarım bu çabalarımız boşa gitmiyordur.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiğer köyde bir arkadaş var...yarım milyondan fazla batırmış...elemanın mevcut trade sekliyle bu zarar daha da artacaktır. yazık gerçekten...çok canlar yanar,evler batar bu piyasalarda

Yorum
-
ula ben de çok batırdım...heç bi yardımını görmedimtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu tür örnekler hiç bitmeyecektir sevgili dostum.ben ve buradaki arkadaşlar ise bu tür acıların olmasını engellemek için çabalamaktayız.umarım bu çabalarımız boşa gitmiyordur.

Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
full kaldıraç ve sürekli poz değiştirmek asıl bitiren...o arkadaş şimdi de long kovalıyor...hep akıntının tersine...çok üzülüyorum gerçektenmanaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervob süründürür. kredili alış öldürür..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum