vallaa egelim ben short için spotta 81 lere yaklaşmamızı bekliyorum
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
değdiği çizgiyi buraya atem diye deminden beri resim çekme prog.yüklemey eçelışıyom alayı virüslü aqporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervallaa egelim ben short için spotta 81 lere yaklaşmamızı bekliyorum
80den 2.part cortu vurdum ben mal79600 şimdilik
Yorum
-
zor yükledim
turuncu çizgi 80200 hacım
74 e şelale beklendiğinde ısrarla oraya değeriz dediğim yer aha bu
burayı kapanış bazlı geçerse 83 gündeme gelirde geçemez ben deyem çünki dolar 2.30 a al verücük çarşambaya burada hep dediğim düzeltmeye başlar dü<eltme haftalıklar alda olduğundan çok olmaz yatay aşşa deyem 75 -77 arası
Yorum
-
şu 74 teki şelale beklentimi öne çek dur senegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzor yükledim
turuncu çizgi 80200 hacım
74 e şelale beklendiğinde ısrarla oraya değeriz dediğim yer aha bu
burayı kapanış bazlı geçerse 83 gündeme gelirde geçemez ben deyem çünki dolar 2.30 a al verücük çarşambaya burada hep dediğim düzeltmeye başlar dü<eltme haftalıklar alda olduğundan çok olmaz yatay aşşa deyem 75 -77 arası

58 binlere gelecüüük...ama ne zaman bakem
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
agalar beleş program lazımi
100'lük 50 lik 200 lik şöyle üssel , ağırlıklı ort. alabilen ,
varmıdır öneriniz.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
egelim bu verdiğin çizgi neydi? lo alim adamsın...senden öğrenecek cok seyimiz varegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
80200 den longlar kapandı short açıldı
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
80000 den 2 daha vuruldu cortegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeğdiği çizgiyi buraya atem diye deminden beri resim çekme prog.yüklemey eçelışıyom alayı virüslü aq
80den 2.part cortu vurdum ben mal79600 şimdilik
mal 79800 den cort devam
Yorum
-
Altın short yada parite short?? her ikiside cazip.., temel olarak short-long bol hikayeli ikisindede,
teknik olaraksa yazı tura kıvamındalar malesef; altın'da aylıkta-parite'de yıllıkta bile..
...
Dow-Dax her iki yönde de silkelediler piyasayı 2 aydır.. Zor piyasa oralarda da..
Bizt'de ise tıngır mıngır çıkış doğal, ta ki olası sert satış ihtimalli, sebepli..
All flat fileto devam.. Selamlar, iyi trade'ler..
Yorum
-
dolar longla drBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAltın short yada parite short?? her ikiside cazip.., temel olarak short-long bol hikayeli ikisindede,
teknik olaraksa yazı tura kıvamındalar malesef; altın'da aylıkta-parite'de yıllıkta bile..
...
Dow-Dax her iki yönde de silkelediler piyasayı 2 aydır.. Zor piyasa oralarda da..
Bizt'de ise tıngır mıngır çıkış doğal, ta ki olası sert satış ihtimalli, sebepli..
All flat fileto devam.. Selamlar, iyi trade'ler..
2.17 ayın 17si
Yorum
-
Tam onuda diycektim bi onu unutmuşum, çok yaşa.. Hedef yukarı olduğu için rahatım )
daha aşağıdan daha yukarıdan farketmez longlanır yada fiziken alınır nasıl olsa diye..
Hem tekniği bozuldu zaten dengesiz yerlerde diye acele edip kovalamıyorum hem de
yukarı yönlü gerçek potansiyelli diye takip modundayım..
Cüzi miktar %'sel bulunduruyorum da portföyde.. Çok iyi hatırlatma, thanx egelii bayım..
Yorum
Yorum