Benim için spotta beklentim 75700-75800 gibi bişiler
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
[QUOTE=egelii;566697]ben etkilemiyim egelim, zira fazla iliglenemediğimden hırsla aldım longları bakalım köküne kadar zarar olabilirde, olmayabilirde.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
garip olmadı dün belliydi
79100 den cortladığımda hedef 77100 dü
hala 77100 e değme ihtimali va
tam ben cortladım bull hoca geldi cort dediya acabam derken 400 puana fit olduydum neyse
77100 mühim
Etkilediğim kişiler varsa kusura bakmasın,
Katılım olsun diye pozumu yazıyorum, iddiam yok, helel son iki haftadır hiç yok, inatlaşmayıda adet etmişim ben ne yapayım.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Dostlar kimse kimseyi etkilemiyor...Aman diyem bu algıya kapılmayın. HErkes kendi pozundan sorumlu.Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben etkilemiyim egelim, zira fazla iliglenemediğimden hırsla aldım longları bakalım köküne kadar zarar olabilirde, olmayabilirde.
Katılım olsun diye pozumu yazıyorum, iddiam yok, helel son iki haftadır hiç yok, inatlaşmayıda adet etmişim ben ne yapayım.
Sadece pozlarımızı yazıyoruz ki beyin jimnastiii olsun.
Birimizin pozu zarar yazacak nihayetinde.
Egeli'de aynı düşünceye kapılıyor ara ara...siz piyasa yapıcı değilsiniz ki hep bilesinizSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
[QUOTE=Bull Market;566782]sıkıntı yokegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben etkilemiyim egelim, zira fazla iliglenemediğimden hırsla aldım longları bakalım köküne kadar zarar olabilirde, olmayabilirde.
Katılım olsun diye pozumu yazıyorum, iddiam yok, helel son iki haftadır hiç yok, inatlaşmayıda adet etmişim ben ne yapayım.
herkesin aklı va babasının şapkası va
Yorum
-
öğle arası güzel bi habar mıı va bilmem 2.seans bak bakamporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpalanın kobra yolda

ve yaaaa ve yaaaa olmasın (4 dene r koycen araya )
Yorum
-
x100 egöre vadeli ve xu030 bin point bahalı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
buna sebeb suçlu garan dır.pala kıçına bi fursa eyi olacak herkes hizaya gelecek.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterx100 egöre vadeli ve xu030 bin point bahalı.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bankaların çoğu %1,5 dan yukarı düşükken endeksin buralarda tutunmaya çalışması çok saçmaayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpek hayırlı bi gün olmayacak gibi
süpriz olmazsa akşama sert düşüşler yaişayabiliriz.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
yarını görmeden poz filet devam edecem.öğleden sonra yokum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
burada böyle yatay kalır yarın akşam alırlar diyom bende
olmadı basarlarsa haftaya ralli bekliyom zaten
değilse long beklermiyim hiç
bekleyincede illaki kazandıracak hali yok zaten
ama şapkasız yola çıkmam abi
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Tebrikler.. İyi yorum, çok iyi öngörü.. Thanx bayım..poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBana bir gün daha süre ver...yarın izle düşüşü...short işi boyledir yiğen...4 gün alır alır 1 günde hepsini verir....sabırlı olacan...sabrın sonunda böyük ödül olduunu bilecen....
yarını gör hele
Yorum
-
çarşı normal deel hala.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum