TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

filet...neyin fileti derseniz...yazdım mı bilmiom...belki aşağı verir diye short denedim. ama olmadı...kapanış kritik yerden oldu.

yarına yatay ya da güzel bir ertı gap olacağı için geceye risk almaya gerek yok dedim.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

Normalde yarın yatay açıp 77500-77600 lere verirse tobo formasyonu olacak...5 liklerde.
      ak koyun kara koyun o bölgede belli olur...

ama bir diğer ihtimal de düşük de olsa sabah direkt 79 üzerinden açıp yukarı devam etmesi ki bu ihtimalden dolayı filet olmak en mantıklısıydı
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Normalde yarın yatay açıp 77500-77600 lere verirse tobo formasyonu olacak...5 liklerde.
        ak koyun kara koyun o bölgede belli olur...

ama bir diğer ihtimal de düşük de olsa sabah direkt 79 üzerinden açıp yukarı devam etmesi ki bu ihtimalden dolayı filet olmak en mantıklısıydı
        zabanan 78 açsada 77500-77100 aralığını göreceğini düşünerek flet kaldım
        yarın 77500 den longlar 79 gibi kapamaya giderim
        bakalım

Yorum

• Misafir

Heryerde full flat günlerdir, dikkatle takibe devam..
          ...
          Bu seferde S&P kırdı sahtekâr bizt'ik çıkışını..

Memleket bitmiş aradan dipledik ayağına alıyodu yukarı uyanıklar.. Noldu ?))

Geçen yıl bu zamanların tam tersi.. Ya, keser-sap hesabı gün gelir döner böyle işte..)

Hele bide dışarılar bi tur daha dümdüzeltmeye devam etse de görsek bizt'iğin hallerini..

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            zabanan 78 açsada 77500-77100 aralığını göreceğini düşünerek flet kaldım
            yarın 77500 den longlar 79 gibi kapamaya giderim
            bakalım
            Evet bende de o beklenti var...yarın en yüksekten kapatıp çarşamba eksi gap ve sür aşşaa sür aşşaaa

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

Selam uşaklar...gün içinde short yönlü düşünmüyorum...akşam kapanışta vaziyete bakıp shortlarız...
              iyi seanslar

Yorum

• Misafir

Şubat vade bitmeden 'short' en az bir trade çok iyi para bırakabilir tahminim..

Dow'da buralardan 16,1xx aralığına kadar trade'in doğası kuvvetli dirençler oluşmuş olabilir..

TEB'in tüm long'larını uzlaşmaya taşıyacağını hiç zannetmiyorum, bu süreçte yarısına yakınını

fırsat oluştukça ya kapar ya halleşir bi şekil diyelim.. Seçime 34 iş günü kaldı..

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Şubat vade bitmeden 'short' en az bir trade çok iyi para bırakabilir tahminim..

Dow'da buralardan 16,1xx aralığına kadar trade'in doğası kuvvetli dirençler oluşmuş olabilir..

TEB'in tüm long'larını uzlaşmaya taşıyacağını hiç zannetmiyorum, bu süreçte yarısına yakınını

fırsat oluştukça ya kapar ya halleşir bi şekil diyelim.. Seçime 34 iş günü kaldı..
                  TEB'in bu longları seçim sonrasında 86 binlerden okutacağını düşünüyorum...Ama öncesinde hala sert düşüş beklentimi koruyorum...

Hedefime gelirse shortu basacam yine

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

Spot 30 da 79400-79500 lere bi gelsek basacam kafasına kafasına.. şuraları bir kıraydı.

Yorum

• Misafir

TEB'in bu longları seçim sonrasında 86 binlerden okutacağını düşünüyorum...Ama öncesinde hala sert düşüş beklentimi koruyorum...

Tahminim Mart'a çok daha incelterek taşır anca mevcut long'larını..??

Yorum

• leventaslan
                        Katılımcı
                        • 08 Haziran 2009
                        • 166

bi dahaki vadeye bu kadar longu taşıyabilecekmi..yani bunu açmak kolay değil..100,000 e dayandı nerdeyse..bu vadede kazanması lazım gibi geliyor bana
                        diğer vadeye bu kadar açamayabilir.
                        https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bi dahaki vadeye bu kadar longu taşıyabilecekmi..yani bunu açmak kolay değil..100,000 e dayandı nerdeyse..bu vadede kazanması lazım gibi geliyor bana
                          diğer vadeye bu kadar açamayabilir.
                          Karşı bacaktaki kurumlarla al gülüm ver gülüm yapamazlar mı abi? ne bileyim TEB bana hep orta vadeci gibi gelmiştir.
                          Yanılıyor olabilirim tabi.

Yorum

• Bull Market
                            Tecrübeli
                            • 23 Mayıs 2007
                            • 597

78600 kısaları 78050 den flat yaptım

düş düşmez çık çıkmaz oldu bakalım yön ne taraf derse duruma göre poz almak daha mantıklı sanki, yada tersi artık neysede.

kimseye tavsiye değildir.
                            Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

shortladık bakem

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

yarın sabah açılışı iyi izleyin yarın sabah ekranı izleyenler pori'nin ne demek istediğini anlicaklar...Porinin işkembe-i kübrasının gücünü bütün piyasalar gonuşuk edecek

Yorum

Working...
                                X

Debug Information