TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

heç istediğim gibi kapanmadı..barların uzaması lazımken yapmadı...77500 lere atmasını beklerken yapmadı...yarına ne yapar ne eder bilemem..o yüzden filet...
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

obaaa yarınki olası hedefi buldum....eğer çöküş bu vadeye yetişmeyecekse yani tepki gelecekse spotta 75200 ü kollayalım yarına

orayı görüp kırmazsa bu vadede artık daha aşağısı olmaz...
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

isyt kısaya devamda.bu kısalar için eyi gibi.
        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• Misafir

73 bin altı kesin karanlık, BİzT'ik 30 endeksimizin ve vadelisinin ümüğü orda düğümlü..

Seçimlere 40 gün kaldı, bu vade olur-olmadı Mart dahil kırılırsa memleketin dengelerini

değiştirecek süreç başlar.. Yerel seçim, köşk möşk seçimi, genel seçim meçimi hepsi sırasıyla

gümbürtüye gider..
          ...
          Ayrıca misal, teknik-temel tesadüf budur ki;

Son parti destek Reco-Arap sermayeli alımlarda 74-80 bandında ortalama yaptılar, ki bugünkü

kapanış tam olası maliyetleri civarında.. Daha yukarılardan ikna olmamış 2 yıldır dillendirilmiş

bir paradır bu.. 2 yıl gibi bir süredir önce çıkışta, Mayıs'13 sonu itibariylede düşüşte net telafuzlarla

75 bin pazarlık rakamıyla daha yukarılardan kendinide korumaya çalışmış sermayedir bu para..

73-70 bin aralığı ve altında hızla ve minimum kayıpla 'geldiği gibide gider' görüntüsünde.. Gelişi,

yapısı, niyeti, kullanım şekli ve doğası gereği.. Bi Reco'mu akıllı sanki mübarek..

Yorum

• repsol16
            Katılımcı
            • 04 Mart 2013
            • 78

bugun sevisti sko yarinda mokoko yapar bizde paraciklarimizi alip tuyeriz hahA
            Yanıldıginı anlayinca gurur yapmayip sevinen kimse, yanıldığı konuya ait dogru bilgiyi mutlaka kalbinde bulur...

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

isyt döktüklerini öle ufak lokmalarla temizlemez.bu deyyuslar 10 bin pointten aşağı fitleşmezler.öle olursa bu vade 69-70 bin bilem görmeliki söğüşlediğine değsin.adam gülleylen furmakta.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• repsol16
                Katılımcı
                • 04 Mart 2013
                • 78

vade sonunu yedirmezler bize kanaatimce oyuzden martta cakmasi daha ideal enguzeli kari hep almak
                Yanıldıginı anlayinca gurur yapmayip sevinen kimse, yanıldığı konuya ait dogru bilgiyi mutlaka kalbinde bulur...

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

Bana vade sonuna kadar ya da en geç sonraki hafta 65 binleri görüp sonra tekrar 80 binlere alıp sonra da 58 binlere kadar basarlar ve bu senenin dibini görmüş oluruz gibi geliyor

Yorum

• MYERS
                    Aktif
                    • 27 Nisan 2012
                    • 189

Hos bulduk VIX.

Acik kontrat sayisi rekora ulasti. Buralardan tam yukari basma havasi. Kisa larda pek israrci olmayin derim.

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    hoşgeldin myers

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

MYERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Hos bulduk VIX.

Acik kontrat sayisi rekora ulasti. Buralardan tam yukari basma havasi. Kisa larda pek israrci olmayin derim.
                      hoşgeldiniz...ben buradan nasıl yukarı basabileceğini gerçekten göremiyorum.... hani atladığım birşey mi var diye bakıp duruyorum ama yok... nasıl bir formasyonla çıkabilir?

Yorum

• Misafir

-42 bin bastık ya hani daha fazlasını basarken ısrarsız shortçu bile olsak olalım anlamında olabilir )?

Aman shortçu olalım da nasıl olursak olalım piyasası ya bu bizt'ik zaten 10 aydır böyle ya rahat yazıyoz

işte bizimkisi de yoksa sağı solu belli mi olur bizim bizt'ik piyasanın..Dimi yani?, hem de olmaz olmaz

dememiş olalım bu arenalarda.. Selamlar..

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

selam gençler...spotta 75200 lere geldiğimizde long kovalarım...iyi seanslar

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

75900 long bakalım hayırlı islr
                            Geçen hafta sürekli uyarmıstim dolar al verir viob düzeltme yaşar diyede

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              75900 long bakalım hayırlı islr
                              Geçen hafta sürekli uyarmıstim dolar al verir viob düzeltme yaşar diyede
                              lo doları 2.30 a yollarken bizim burada kalmamızı nasıl beklersin? gel şuna tepkiye oynıcam de.

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

s.a herkes uzun düşündükçe pala daha aşağıları göstermeliki sırtındaki çakallar dökülsün.başka yolu kalmamıştır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information