Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
vob 24 topiği dow da düşüyor diye short oldu komple. Algılarım bana da shortla diyor ama sentimentin shorta döndüğünü düşündüğüm için açamıyorum. bugun için verdiğim 85 hedefi pazartesi artı gapla mi gelecek yoksa bu sadece bir tepki mi kafam karışık...kenarda durmak en iyisi benim için
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
buradan verecek bence, shortlayasım var ama yapamıyorum.
ula iyiki işler yoğun , bakamadım,
ilk dalga lönkün ekmeğini yedik ,sonra flatladik, ama pazartesi köküne kadar +gap yapar bu hayvanadyum.
neyse short kalmayalımda
evet short yemeyecek galiba ve flat kaldım tekrardan.
haftasonuna flat devam
kimseye tavsiye değildir.
en güzeli abi. kafa rahat olacak bazen. bensırf sentimentin tersine oynayayım diye birara long bile düşündüm ama tır mır yakalanmış...yine siyasi bir durum olur gerginlik olur diye rahat edemem dedim filet kaldım.
iyi tatiller
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
ula iyiki işler yoğun , bakamadım,
ilk dalga lönkün ekmeğini yedik ,sonra flatladik, ama pazartesi köküne kadar +gap yapar bu hayvanadyum.
neyse short kalmayalımda
pazartesi artı gap olası hele ki sen bile filet kalmışsın baksana...pala longcu bırakmadı tek hamlede bitirdi
eve döndüm nihayet
angıraynan 10 derece fark var bizim oraynan
grafiğe baktım ptesi 84200 den cortlasakda 83 civarı kapatsakta daha evvel verdiğim 86 hedefine gidici biztik viob
eve döndüm nihayet
angıraynan 10 derece fark var bizim oraynan
grafiğe baktım ptesi 84200 den cortlasakda 83 civarı kapatsakta daha evvel verdiğim 86 hedefine gidici biztik viob
Yorum