Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sağından baktım solundan baktım çizgilere göre yarın artı gapla açmamamız için hiç bir sebep göremedim. Vobu makastan dolayı bilemem de spotta en az 500-600 puan artı açmazsa ayıp eder. Gerçi doların da ateşi çıktı nasıl olacak merak etmiyor değilim
Olur da 500-600 artı gapla açarsak günü artı kapatması icap ediyor.
Bu durumda 500-600 artı gapla açılacağını varsayarsak:
Eğer açılış değeri günün en düşüğü olarak kalırsa yarına spot30 da 85500-86 aralığı bile mümkün.
Eğer olur da açılışın altına verirse bugünkü bugünkü kapanış değerine yakın bir yere kadar verip sonra günü biraz yükselişle kapamasını beklerim.
spotta 500-600 artı gap gelmezse zaten tüm söylediklerim çöp
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum