beni kurtarırsa bolinger kurtarır
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
süper poz olmuşporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam dostlar,
yılın ilk pozunu açtık...80900 den longları giydim ... stoplosslu taşıyalım bakalım.
benimki az erken oldu emme olun
Yorum
-
abi sorma aslında ben de orta bolinger'den açmayı planlıyordum..tez canlılık ettim azcık...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersüper poz olmuş
benimki az erken oldu emme olunSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
egeli'de stopu nezaman gördünGuerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgeli stoplossun nerede?
kademeli vurucu o

Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
-
aynen öleporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeli'de stopu nezaman gördün
kademeli vurucu o

çok vahim bişey olmazsa kullanmam zaten gerekirse çalı dibine yatarım
Yorum
-
bişey daha diyem guerra hocam bunu daha evvel yazdımdı eskiler bilir
vob şöle oynanmalı kendimden örnek vereyim
10bin lira ile girilir 2si kenarda 8bin 4e bölünür
kabaca 2şer kontrat kademeli cort olur long olur girilir illa 4 sefer vurulcek diye kaide yok bakarsın 2 sefer vurursun bakasın 3 sefer vurursun duruma göre ama 4ü aşmazsın ne kadar güvenirsen güven 2 lira kalır yedek
para 12 de etse 15 de etse bu değişmez gerisi yedek kalır
para 2 kontrat daha alır fazla olsun kazançda öle olur denmez prensip bozulmaz
para 20 olduğunda (olduğu zaman) 10 gaymeyi atarsın dışarı
bölelikle borsada paran olmaz içerdeki boş paradır
hani 20 ile yapem bu işi denmez
aynı sistem gene devam eder
Yorum
-
Aynen abi...bu sistemi full para ile yapan ve kenara para atmayan birisi ilaa bir gün şelalede ya da ralli de hepsini verir....egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbişey daha diyem guerra hocam bunu daha evvel yazdımdı eskiler bilir
vob şöle oynanmalı kendimden örnek vereyim
10bin lira ile girilir 2si kenarda 8bin 4e bölünür
kabaca 2şer kontrat kademeli cort olur long olur girilir illa 4 sefer vurulcek diye kaide yok bakarsın 2 sefer vurursun bakasın 3 sefer vurursun duruma göre ama 4ü aşmazsın ne kadar güvenirsen güven 2 lira kalır yedek
para 12 de etse 15 de etse bu değişmez gerisi yedek kalır
para 2 kontrat daha alır fazla olsun kazançda öle olur denmez prensip bozulmaz
para 20 olduğunda (olduğu zaman) 10 gaymeyi atarsın dışarı
bölelikle borsada paran olmaz içerdeki boş paradır
hani 20 ile yapem bu işi denmez
aynı sistem gene devam eder
ben canlı örneğiyim
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
son düşüşte 4bin gitti benden %40 ederporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynen abi...bu sistemi full para ile yapan ve kenara para atmayan birisi ilaa bir gün şelalede ya da ralli de hepsini verir....
ben canlı örneğiyim
öle olmasa olmaz
haa cumaki tradede yarısın çıkardım o ayrı
Yorum
-
müdür sayımmı var bi günaydın didin gittinsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeli , anlık pozu burayada isterük pls.
günaydın dostlar
Yorum
-
pala niye tepiklio...
naçizane görüşüm yarın cuma olduğu için bizim gibi KY haftasonuna long girmem deyip sadece short acabiliyorken pala ise yukarı sürerek kendince riski azaltabiliyor...
cuma kapanışı yukardan yapsa pazartesi 2-3 bin eksi açmak palaya koymaz ama biz 81-82 aralığından haftasonuna short girsek... adam yarın 84-85 e cekse eksi gapla yine bizim maliyete gelir
o yüzden piyasa yapıcı ile bizim dinamikler hep farklı oluyor...
haftasonu kötü haber gelmezse de yatay ya da yukarı acıp shortcuları sıkıştırır durur...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum