Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
95 bin 95500 bandına geri döndük kırılırsa kesinlikle uzunda durulmaz burası orta vadeli trendin devamı için mutlak destek olmalı longa alışan milleti ters yatırmasınlar dikkat
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Tyanali Hocam, Şimşek ile Bebecan neden Reise cephe almış gibi konuşuyor? İçerde neler oluyor? Kazan kaynıyor mu? Benim en çok canımı sıkan bu. Yoksa faiz düşsün döviz artsın piyasa canlanır diyordum. Herşeye rağmen gelecekten ümitli idim. Bu 2 zat ne yapmaya çalışıyor?
Tyanali Hocam, Şimşek ile Bebecan neden Reise cephe almış gibi konuşuyor? İçerde neler oluyor? Kazan kaynıyor mu? Benim en çok canımı sıkan bu. Yoksa faiz düşsün döviz artsın piyasa canlanır diyordum. Herşeye rağmen gelecekten ümitli idim. Bu 2 zat ne yapmaya çalışıyor?
Adamlar kötü bir şey demedilerki özerk kuruma kim olursa olsun müdahale etmemeli diyor iki bakanda sonuçta bu kurumun bağımsızlığı yasalarla taahhüt altında kimse işlerine karışmamalı.
Adamlar kötü bir şey demedilerki özerk kuruma kim olursa olsun müdahale etmemeli diyor iki bakanda sonuçta bu kurumun bağımsızlığı yasalarla taahhüt altında kimse işlerine karışmamalı.
Geç bunları hocam. Adamlar faizi yüksek tutuyor, piyasada hareket yok. Ekonomi dursun, halk Tayyibe oy vermesin, RTE Cumbaba olmasın diye yapıyorlar bunu. Borsaya bakmayın siz, reel piyasada yaprak kıpırdamıyor.
Geç bunları hocam. Adamlar faizi yüksek tutuyor, piyasada hareket yok. Ekonomi dursun, halk Tayyibe oy vermesin, RTE Cumbaba olmasın diye yapıyorlar bunu. Borsaya bakmayın siz, reel piyasada yaprak kıpırdamıyor.
Babacan ve Şimşek mi faizi yüksek tutuyor anlamadım bunlar akp bakanları değilmi?
Yorum