TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
tyanali....nedendir bilmem kanım ısındı sana....kaybolma bir yere.....artis ne arar la bazarda.... geliyoz porsanın başına soguğu yiyip yiyip gideyoz....ha ha hatyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburdayım ...ne arazisi artis ne arar bazarda

Yorum
-
afirkada bende varım dedi başbakan... savaş başladı gazamız mübarek olsun Allah yar ve yardımcıları olsun...
Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türk Hava Yolları çalışanlarının bulunduğu bir araca saldırı düzenlendi. Türk Hava Yolları aracının hedef alındığı saldırıda Güvenlik Şefi Saadettin Doğan'ın hayatını kaybettiği belirtiliyor.
Saldırıda Türk Hava Yolları Güvenlik Şefi Saadettin Doğan başından vuruldu. Saldırıda Türk Havayolları aracının hedef alındığı Güvenlik Şefi Saadetin Doğan'ın kaldırıldığı Deva Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybettiği belirtiliyor.
THY yetkilisinden alınan bilgiye göre, Çetin Güvenlik isimli bir taşeron firmaya bağlı çalışan Saadettin Doğan ve THY pazarlama müdürünün Türkiye'nin Mogadişu Büyükelçiliği'ne ziyarete giderken saldırının meydana geldiği belirtildi. Pazarlama müdürü olayda yaralanırken Saadettin Doğan başından vurularak hayatını kaybetti.
Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.
Yorum
-
bakalım XU30
94.658 üstünde kapatacakmı bu ayı göreceğiz.
umarım kapatırız, spotta longum viopta flat.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
O kadar zaman geçti ki senin malliyeti bile unuttukeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaşabaş cıkma şansım hala bitmedi.....ne zaman düzeltmeyide almaya calışsam burnum boktan cıkmaz zaten....
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
up 44.911 xu030 usdsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbakalım XU30
94.658 üstünde kapatacakmı bu ayı göreceğiz.
umarım kapatırız, spotta longum viopta flat.
Yorum
-
Ben atayı kullanıyorum. Pek bir olayı yok. Tavsiye etmem. Yoğun işlem olduğunda çok kitlendi sayfalarıegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercamiş menkul kapanıyormuş
yeni kurum lazım
gedik-deniz yatırım -tacirler hariç
halkyatırım nasılSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
işyatırıma geçircekler hesabı fekat işyat ı beğenmiürümporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen atayı kullanıyorum. Pek bir olayı yok. Tavsiye etmem. Yoğun işlem olduğunda çok kitlendi sayfaları
Yorum
-
kardeş ben denizi kullanıyorum, umurlarında değilim açıkçası. fakat akıllı telefonla işlem yapılabiliyor.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişyatırıma geçircekler hesabı fekat işyat ı beğenmiürüm
-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
Egelim tera veya Osmanlı menkul ama tera ıyıdıregelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişyatırıma geçircekler hesabı fekat işyat ı beğenmiürüm
Yorum
daha aşşası gurtarmas gardaş
Yorum