bu arada günlük pivot yapısına göre vadeli endekse göre yaklaşık 500 puan gibi pahalı durmakta.biri birini bu arada ters yönde tetiklemeli.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
murat senmisin.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi skpye açık değilmi? bilemedim sana mesaj gönderdim bir ara cevap lütfen....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
vadeli 92850 den uzayan sistem desteği 96150 ye gelmiştir.geçen hafta bu detsek 95500 de idi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
murat değil abi mehmet bentaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat senmisin.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
sen iste yiter kiVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster98xxxcort,maksat borsamız düşmesin,halkımız gazansın,haydi pala sür yukarı vites deeeştir

Yorum
-
dedik bu havada şortunan gezilmez diye maazallah üşütürsünüzVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdombracı,pala zorlanıyor,biraz odun,kömür,nohut,bulgur,cacık takviye yap

Yorum
-
Bugün açıklanan nisan ayı konut istatistikleri de gösteriyor ki, faizleri sert indirmeleri gerekiyor. Hem konut piyasasının açılması için hem banka karlılıkları için bu şart. Dolar kurunun nereye gideceğini artık düşünmeyecekler ve faizleri sert indirecekler. Borsa tl bazlı eski tepeyi bile görebilir, short olmanın anlamı yok. Dolar ise en fazla 2.30-2.35 gibi bir hareket yapar. Daha yukarı çıkabileceğini zannetmiyorum. Şu an kaldıraçlı bono/tahvil alma imkanınız varsa, önümüzdeki 1 ay vadede en çok kar böyle yapılır. Vob30 longdada ciddi bir kar fırsatı var. Dolarda ise ne short ne long önermiyorum aslnda, çok az para ile long denenebilir.
Yorum
-
-
Sevgili Dombracı ; tebrikler
Klip mi , foto mu? Hangisi

http://forum.keyborsa.com/showthread...%C4%B0T/page38
Yorum
-
agalar kıpırdamamış bakir sanayi kağıtlarında kaldıraç tadında imkanlar mevcut.
benim uyuz eşşek bile kıpırdamaya başladı , en aşşa 2 kat hareket imkanı var.
birde mervala baksın bir yiğido ,
oradaki psyhco yükseliş devalden öncemi sonramı oldu diye. ipuçları verebilir.
doları 2.50 yada üstüne kontrollü çekerlerse eski tepeyi aşmak neden mümkün olmasın?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
aga sende bir imaj maker bul be,tyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdedik bu havada şortunan gezilmez diye maazallah üşütürsünüz

devir soft power deviri, öyle pala bıyık çatık kaşla olmaz hacı ,
avatardaki tip ekrandan çıkacakta kılıç kalkan oynucaz gibi her açılışta.
bak abdulhamitin tuğra iyidir mesela.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
ben kendim yaşam koçuyum zatensonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraga sende bir imaj maker bul be,
devir soft power deviri, öyle pala bıyık çatık kaşla olmaz hacı ,
avatardaki tip ekrandan çıkacakta kılıç kalkan oynucaz gibi her açılışta.
bak abdulhamitin tuğra iyidir mesela.

Yorum
Yorum