Bugün kapanışı en tepeden yapmasını bekliyorum...istediğim gibi olursa 79500 lerden--80 lerden shortla girerim artık
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hacım 2.30 a gider haftaya 32 olabilirporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolarda aylık kapanışa çok önem veriyorum...aylık kapanış bu seviyelerin üstünde olduğu sürece gelecek ay 2.40 ı denememizi bekliyorum..geçer geçmez bilemem
haftalık satda aylık sata giriyo 2 ye gevşer seçim zamanı
burasıda haftaya düzeltme yapıp toplayıp 85 dorru gider
dünkü 77650 longları zabanan 78 e verip 77800 e geri almanın huzuruynan 78400-500 e bunlarıda vermeyi bekliürüm
yarın angıra sıhhıye meydanındayım
Yorum
-
geldinmi hizaayaporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün kapanışı en tepeden yapmasını bekliyorum...istediğim gibi olursa 79500 lerden--80 lerden shortla girerim artık
ne pala mınagayan herkesi sokiür hizaya
Yorum
-
[QUOTE=egelii;566687]poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedefin niresi egelim?poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedefin niresi egelim?[/Q
78500 hacım

Yorum
-
ötesi 65000poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün kapanışı en tepeden yapmasını bekliyorum...istediğim gibi olursa 79500 lerden--80 lerden shortla girerim artık
burası 79000 kapaması lazım en az
Yorum
-
Lo pala benim dediğimi yapmaz ki ben palanın dediğini yaparımegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldinmi hizaaya
ne pala mınagayan herkesi sokiür hizaya
pala dün 77100 altına vermeyince bugün alacağı çok belli oldu...kapanışı en tepeden yapacuuk...
o yüzden long devamSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
aaaşama gel bak..spott 79500 ve üzerini görmezsen pori değilimegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterötesi 65000
burası 79000 kapaması lazım en az
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
haftaya sıkıntı olur buralarporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröyle olursa pazartesi direkt eksi gapla açıp porinin hedeflere girecüüük
dolar çıkar bura düşer gibi
Yorum
-
çok nazlı yavaş ilerledi.basarken nefes almaması gerekir.poz filet.buralardan girmem heç bir poza.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
teknik üst sınır üstünde hala burası hiç hoç değil.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Geçmiş hareketleri inceleyince bugün spot 30 un en kötü ihtimalle 79000 in çok çok hafif üzerine atıp yine 79000 lerden kapaması icab eder....
Bu şekilde olursa önümüze pazartesi açılışı için 2 seçenek çıkacak...
1)pazartesi ya 1400-1500 puana yakın eksi gapla açacağız ve şelale gelecek....
2)ya da spotu pazartesi artı 1000 puanla açıp 80700-80800 lere kadar aldıktan sonra yükselişin tepesini yapmış olacak.
Kısacası spotu 79 lardan kaparsak pazartesiye bir yöne okkalı gap olacak.....
poz açarken bu dediklerim aklınızda olsun ama buna göre işlem yapmayın derim
Normalde filet girmem icab eder ama ayu olarak senaryo 1 ihtimali %50 olsa da şansımı ondan yana kullanmayı tercih edeceğim sanırım
sanmıyorum ama spot 30 79 ları yardırır gecerse mevzu çöp olur
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
en son kaçta dediydi bunuVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow mow dolar molar bahane , hiç farketmez .. Istanbula atom bombası düşse dahi makinalar shortları ve satış opsiyonlarını bitirmeye ayarlı(kamar)
guzu emmi de 70000 dimiş,bahalım noolcek
guzu vs.kamar cinema paradiso
110 bin miydi vob
Yorum
Yorum