15bin küsür poz neyin nesi,hareket vakti yakındır,ne yöne bilemem de birisi koku almış
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
offf pori ne kaynar o işkembeyi kübra palanın ateşinde pehhhhhporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yarın sabah açılışı iyi izleyin
yarın sabah ekranı izleyenler pori'nin ne demek istediğini anlicaklar...Porinin işkembe-i kübrasının gücünü bütün piyasalar gonuşuk edecekoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
yarın düşemezse kalkar burası altını 3 gündür sağlam tutuyo it o tebin 100 bin kontratta insanı tırstırmıyor değil adam bu kadar kontrat açmazdı bişeyleri bilmese diyesim geliyooturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Yarın açılışı izle sen...çıkmadık candan umut kesilmezkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterofff pori ne kaynar o işkembeyi kübra palanın ateşinde pehhhhh

Elde tape olsa servis ederdim şimdi valla
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Platformda olsam altını shortlar orda da selale beklerdim,,,kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın düşemezse kalkar burası altını 3 gündür sağlam tutuyo it o tebin 100 bin kontratta insanı tırstırmıyor değil adam bu kadar kontrat açmazdı bişeyleri bilmese diyesim geliyo
Dolar hariç heryerde selaleciyim...içime guzu kaçtı son zamanlarda sanırım
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
yüzyılların longoru citi shortken, vob taşeronu işy sortken artmaması lazım.
bu ikisi yüzünden yerçekimine aykırı hareket ediyordur muhtelemenir..
yoğsam bu kadar short diğer varken normal şartlarda notumuz aaa+++ a yükseltilip, önümüzdeki sene için de özel yatırım çeken ülke ile not üstü statüye çıkmamız lazımdı.
tırstığım şu: siti akbank satışının kaç lira olduğunu bile bile sadece 10k short açtı.. imdi 20k şortu var.. ve kapatmıyorlar.. akbank 7.3'ten 5.2x e düştü..
Yorum
-
yukarıdaki mesajda araya ekleme yapmıştım... hatalı cümle olmuş.. doğrusu şu:
tırstığım şu: siti akbank satışının kaç lira olduğunu bile bile sadece 10k short açtı.. akbank 7.3'ten 5.2x e düştü..imdi 20k şortu var.. ve kapatmıyorlar..
ekleme..
bugün. zaman gastesi yazarının başbakana soruları ile alakalı.. ekşide gördüm... beğendim. buraya taşıyorum..
Yorum
-
gunaydin, benim bildigim pala bu gun silkeleyerek zirvede kapatir,
yarinda + gapi acilista kokler, sonra carsi karisir.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Stratejim belli....Spotu açıldığı yerden kapar...spotta günlük 700-800 puanlık marjı geçmez....sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunaydin, benim bildigim pala bu gun silkeleyerek zirvede kapatir,
yarinda + gapi acilista kokler, sonra carsi karisir.
Yarın da 80 lerden artı gapla açıp ver Allah ver yapar..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
79075 long
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
Yorum